29 / 04 / 2024

Batıyakası'nın değeri belli oldu! Emlak Konut GYO resmen açıkladı!

Batıyakası'nın değeri belli oldu! Emlak Konut GYO resmen açıkladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Batıyakası projesine ilişkin değerleme raporunu yayımladı. Peki Batıyakası'nın değeri ne kadar oldu? İşte o rakam ve proje ile ilgili tüm detaylar...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Batıyakası değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Batıyakası projesi, stanbul İli, Kartal İlçesi, Esentepe Mahallesi, 12710 ada 1 parsel, 12713 Ada 1 parsel, 12714 ada 1 parsellerde konumlanıyor. Değerleme konusu taşınmazların çevresi konut nitelikli  gelişmiş durumda ve genellikle 5-6 katlı apartman tipli konutlarla çevrili. Söz konusu yapılar dışında yakın çevresinde çeşitli sanayi yapıları da yer alıyor. Batıyakası, D-100 Karayoluna yaklaşık 500 metre mesafede yükseliyor. 

Batıyakası nın değeri belli oldu! Emlak Konut GYO resmen açıkladı!

Batıyakası adını taşıyan proje  Emlak Konut GYO  güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle inşa ediliyor. Projede 611 adet konut ve 45 adet ticari ünite yer alıyor. Batıyakası projesinin arsa alanı 38 bin 334 metrekare, inşaat alanı ise 180 bin 818 metrekare şeklinde açıklandı.

Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Çocuk parkları, otopark ve pek çok sosyal imkana yer verilen Batıyakası projesi millet bahçesine komşu konumuyla dikkatleri çekiyor. 

Peki Batıyakası'nın değeri ne kadar oldu? İşte o rakam ve proje ile ilgili tüm detaylar...


Geri Dön