29 / 04 / 2024

Batman'da arazi kavgası: 1 ölü, 3 yaralı!

Batman'da arazi kavgası: 1 ölü, 3 yaralı!

Batman'da arazi anlaşmazlığı yaşayan ve mahkemelik olan iki grup adliye önünde birbirine girdi. Çıkan kavga sonucunda 1 kişi yaşamını yitirdi ve 3 kişi ise yaralandı.



Batman'da aralarında yaşanan arazi anlaşmazlığı sebebiyle açılan davaya katılmak için adliyeye gelen akraba iki grup arasında kavga çıktı. Kısa süre içerisinde tartışmaya dönüşen silahlı kavgada Abdülaziz Özerdem (29) hayatını kaybetti ve 3 kişi yaralandı.

Adliye önünde tartıştılar

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre; olay, sabah saatlerinde Batman Adliyesi önünde yaşandı. Aralarında bulunan arazi anlaşmazlığı sebebiyle gerçekleşen davaya katılmak için adliyeye gelen akraba oldukları ortaya çıkan Özerdem ailelerinin fertleri arasında sözlü tartışma meydana geldi.

Ateş ettiler

Tartışmaların ardından silahlı kavga yaşanmasıyla Abdülkadir Özerdem (20), Nihat Özerdem (24), Erdem Özerdem (26) ve Abdülaziz Özerdem (29) yaralandı. Adliye önünde güvenlik önlemi alan polisler, kavgaya müdahale etti. Yaralılar gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalesi sonrasında ambulanslarla Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne gönderildi.

Polis gözaltına aldı

Acil serviste tedavi altına alınan yaralılar arasında bulunan Abdülaziz Özerdem, düzenlenen tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Özerdim'in cansız bedeni otopsi için hastane morguna götürülürken, diğer yaralıların hastanede bulunan tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Kavga eden kişilerden bazılarının polis tarafından gözaltına alındığı açıklandı.


Geri Dön