15 / 05 / 2024

Bay İnşaat desteğiyle Çellist Ophelie Gaillard sahne alacak!

Bay İnşaat desteğiyle Çellist Ophelie Gaillard sahne alacak!

Fransa’da ‘Yılın Enstrümental Solisti” ünvanına sahip çellist Ophélie Gaillard, Bay İnşaat - 42 Maslak ana sponsorluğunda katıldığı İstanbul Resitalleri’nde Bach’ın çello süitlerini seslendirecek



16 Kasım Cuma günü Sakıp Sabancı Müzesi The Seed Teras’ta gerçekleşecek konser öncesi sanatseverler Claude Monet’in 

“Monet'nin Bahçesi” isimli sergisini de gezebilecek


Sanattan ilham alan yaşam alanları felsefesi ile sektöründe farklı bir kulvar yaratan Bay İnşaat, sanat etkinliklerine de destek veriyor. Artful Living konsepti ile mimari tasarımdan sunacağı yaşam tarzına her noktada sanat ve hayatı bir araya getiren Bay İnşaat 42 Maslak projesi, kentin sanat ajandasına da katkıda bulunuyor. Bu kapsamda İstanbul Resitalleri’ne verdiği uzun soluklu desteği bu yıl da sürdüren Bay İnşaat 42 Maslak, Fransız çellist Ophélie Gaillard’ı sanat severlerle buluşturuyor.


16 Kasım Cuma günü Sakıp Sabancı Müzesi The Seed Teras’ta Bay İnşaat – 42 Maslak sponsorluğunda gerçekleşecek Ophélie Gaillard İstanbul Resitali’nde sanatçı, Bach’ın Çello süitlerini seslendirecek. Sanatseverler ayrıca resital öncesinde Claude Monet’in “Monet'nin Bahçesi” isimli sergisini de saat 17.30 itibari ile gezebilecekler.


Bay İnşaat 42 Maslak Yürütme Kurulu Başkanı Erol Özmandıracı, şehir hayatına sanatla renk katan İstanbul Resitalleri ve benzeri etkinliklere destek vermekten mutlu oldukları ifade etti. Özmandıracı ayrıca, “İstanbul gibi değişen ve gelişen bir kentte, sanatın yaşama nüfuz etmesi çok önemli. Bay İnşaat 42 Maslak projemizde bunu sağlamak için üç perspektifli, bütünsel bir yaklaşımımız var. Sanat mimari tasarımda kendini hissettiriyor, fiziki mekanlarda ve alanlarda sanat eserleri ile proje içerisine yerleşiyor ve sunacağımız yaşam biçiminin sanatın entegrasyonu ile bütünsellik tamamlanıyor. Kendi projemizde sunduğumuz değeri daha da artırmak için, kentin sanat yaşamına da katkıda bulunmaya özen gösteriyoruz. Barok dönem müziğinin günümüzdeki en önemli temsilcilerinden Ophélie Gaillard’ı İstanbul Resitalleri’nde sanatseverlerle buluşturmak bize heyecan veriyor” dedi.


Özmandıracı sözlerini şöyle sürdürdü: “Bach’ın müziği ve matematik, mimari alanlar arasında özel bir bağ olduğu söylenir. Bach bir bakıma zamanının notalara dökülen ruhudur. Bu ruhu günümüzde en iyi yansıtan isimlerden birini, Uluslararası Bach Çello Yarışması ve daha pek çok organizasyonda ödül kazanan, ‘Yılın Enstrümantal Solisti’ unvanına sahip bir sanatçıyı ağırlıyoruz. Kendisinden alacağımız ilham Bay İnşaat 42 Maslak projemiz ve Artful Living konseptimiz için yeni bir renk, yeni bir zenginlik olacak.”


Erol Özmandıracı, 6’ıncısı düzenlenen İstanbul Resitalleri kapsamında, dünyanın önde gelen Beethoven yorumcularından “Piyanonun Gerçek Şairi” olarak da tanımlanan John O’Connor da 10 Mayıs 2013 tarihinde yine Bay İnşaat 42 Maslak desteğinde İstanbul’da olacağını da sözlerine ekledi.



Geri Dön