04 / 05 / 2024

Bay İnşaat'tan 42 Maslak Residence'ta 574 bin dolara 1+1!

Bay İnşaat'tan 42 Maslak Residence'ta 574 bin dolara 1+1!

Rezidans, ofis, hotel, shops&art bölümlerinden meydana gelen 42 Maslak Residence projesinde yaşam 2014 yılının Temmuz ayında başlayacak



Hilpark Suites İstinye, Hilpark İstinye, Bay İstinye Konakları, Beyza Konakları Tarabya ve 42 Maslak gibi her biri kendi alanında iddialı projelere imza atan Bay İnşaat sektörün önemli oyucuları arasında yer alıyor.

Projelerinin tümünü öz kaynakları ile yapan Bay İnşaat, İstanbul’un merkezi bölgesi Maslak’ta inşa edilen 42 Maslak projesi, sanatı yaşamın odağına taşıyor. 42'şer katlı iki kulede yükselen 42 Maslak; rezidans, otel, AVM ve ofis olmak üzere 4 farklı konsepti içinde barındırıyor. 167 metre yüksekliği ile bölgenin en yüksek ikiz kulesi olacak proje, tüm fonksiyonları ile 2014 yılında tamamlanacak.  

 

Türkiye’nin ilk ‘Artful Living’ konseptli projesi olan 42 Maslak kapsamında, 42 katlı kulede yer alan tamamı 4 metre yüksekliğine sahip balkonlu 442 adet rezidans daire, tavan yüksekliği 8 metre olan 16 tower penthouse daire, 5 yıldızlı otel, A++ ofisler ve AVM bulunuyor.  59.000 m2’lik alanda ofis ve 32.000 m2’lik  alanda mağaza ve yeme-içme ile eğlence noktalarının yer aldığı dev projede, sanata dair alanlar 250.000 m2’lik inşaat alanının bütününe yayılıyor. 

2010 yılının Ekim ayında yapımına başlanan 42 Maslak Residence projesinde 430 balkonlu rezidans dairesi, 18 tower penthouse, 20 bin metrekareye sahip 5 yıldızlı otel, 57 bin metrekare satılık A++ ofis ve 32 bin metrekarelik alışveriş ve yaşam alanları bulunuyor.   2014 yılının Temmuz ayında teslim edilmesi beklenen 42 Maslak Residence projesinde 69 metrekarelik stüdyolar 384 bin dolardan, 104 ila 119 metrekarelik 1+1 rezidanslar 574 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. 42 Maslak projesinin Türkiye İş Bankası ile anlaşması bulunuyor.   Bünyesinde otel, ofis, AVM ve rezidans barındıran karma bir proje olarak 42 Maslak büyüklüğünde dünyada bir çok proje olmakla birlikte, sanatı kalbine yerleştiren ‘Artful Living’ konsepti ile her alanını bir sanat parçası haline getirdi. 42 Maslak projesi,  yaşam alanları kadar ofisleri ile de dikkat çekiyor. 42 Maslak projesi kapsamında yer alan ofisler, Avrupa’da son yıllarda yoğun olarak tercih edilen yatay ofis konseptiyle planlandı. Toplam 48.000 m2’lik büyüklüğündeki ofisler yatay konsepti ile son yıllarda gökdelenlerde yer alan ofislere oranla çok daha fonksiyonel ve verimli çalışma ortamları yaratıyor. Yatay tasarım aynı zamanda ofis sakinlerine sosyalleşme açısından da önemli avantajlar sağlıyor. 42 Maslak’da yer alan ve hem ofis hem de rezidans  sakinlerinin kullanımına açık olan Business Club projenin en çok zaman geçirilen bölümlerinden biri olacak.

1.500 m2’lik Business Club’da video konferans odası, internet cafe, business lounge, smoke/cigar terrace room, IT hizmetleri, arşiv odası, konferans salonu gibi ayrıcalıklı özellikler iş yaşamının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı. 

 

 

Bay İnşaat, 42 Maslak projesindeki ofislerde, gayrimenkul yatırımcılarından gelen talepler doğrultusunda yeni bir konsept geliştirdi.

 

“Multi Office”ler tam donanımlı ofis hizmeti veren ancak aynı zamanda eviniz olarak da kullanabileceğiniz ağırlıklı olarak küçük m2 li ofis modelidir.

 

42 Maslak ‘Multi Office’lerinde, full concierge otomasyonu ile akıllı ofis teknolojisi, ortak toplantı salonları, VIP lobi girişi, Fitness salonu,  otopark, vale parking, fiber kablo alt yapısına sahip IT hizmetleri, ofis yönetim otomasyonu, donanımlı güvenlik hizmetleri, konaklamalı ve konaklamasız ofisinizi ve aynı zamanda rezidans konforunuzu aynı zamanda yaşayabiliyorsunuz.

 

Multi Office inizi yaşatmak için sizin hiçbir şey yapmanıza gerek yok, tüm hizmetleri uluslararası yönetim anlayışı ile bir arada sunan Bay İnşaat bu hizmetlerin yanı sıra,

Yalnızca Multi Office yatırımcılarına özel olarak kısa ve orta vadeli kiralama hizmetini de sunuyor. Bu hizmete ise  ise “Extended Stay” adını veriyor.

Bu hizmeti talep eden Multi Office yatırımcılarının “Extended Stay” hizmeti için Bay İnşaat’a işletme yetkisi vermesi yeterli oluyor.

Bu hizmetle birlikte yatırımcılar Multi Officelerini isterlerse kendileri kullanıyor isterlerse kısa ve orta vadeli olarak kiralayabiliyor.

“Extended Stay” modeli ile kiralanabilen Multi Officelerde Concierge hizmetlerine  dahil olarak talep edilirse  sekreterya ve standart housekeeping servisi de diğer  hizmetlere ek olarak sunuluyor.

 

 

Bay İnşaat, 42 Maslak projesi ile dünyanın en önemli yeşil bina sertifikalarından biri olarak kabul edilen “LEED” (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) Gold Sertifikası adayları arasında yer alıyor.

 

Bay İnşaat çevreye olan duyarlılığını tüm projelerinde olduğu gibi sosyal sorumluluk projelerinde de ön plana çıkarıyor.

 

Projelerinde enerji verimliliğine ve sürdürülebilir yaşamın geliştirilmesine dikkat çeken Bay İnşaat, 42 Maslak projesinde de yeşil bina özelliğiyle enerji tasarrufu sağlıyor. Yeşil bina özelliği doğaya saygılı olmasının yanı sıra projenin işletme maliyetleri ve aylık giderlerinin de makul ölçülere çekilmesini sağlıyor. Bay İnşaat projelerinde kazandığı 40 yıllık yönetim tecrübesinin de verdiği vizyonla,  projelerinin yaşam standartlarının korunması ve devamlılığı konusunda uluslararası yönetim şirketleri ile birlikte çalışıyor.

Çevre dostu ve enerji tasarrufu sağlayan projelere imza atan Bay İnşaat’ın, çevreye ilişkin sosyal sorumluluk projeleri arasında da TEMA İşbirliği ile sürdürdüğü “Benim Ormanım” projesi dikkat çekiyor. Bu proje kapsamında Hilpark Suites İstinye projesi için satılan her 1 metrekare alan başına 5 metrekare alanın ağaçlandırma çalışmalarını gerçekleştirerek bugüne kadar toplam 82.500 m2’lik bir alanı ağaçlandırdı. Bay İnşaat 42 Maslak projesi için de 350.000 m2’lik alanı ağaçlandırmayı hedefliyor.

 

0212 276 42 00  http://www.42maslak.com/tr-TR/  Sinem ÖZTÜRK

Geri Dön