28 / 04 / 2024

Baykar'dan AFAD'la koordineli konut seferberliği! Depremzedeler için 2 bin kişilik konteyner kent yapılıyor!

Baykar'dan AFAD'la koordineli konut seferberliği! Depremzedeler için 2 bin kişilik konteyner kent yapılıyor!

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, depremzedeler için 2 bin kişilik konteyner kent hayata geçiriyor. Selçuk Bayraktar, "AFAD'la koordine olarak konut seferberliği başlattık" dedi. İşte ayrıntılar...



BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, deprem bölgesindeki yaraları sarmak için AFAD ile koordineli olarak 1000 konut bağışladıklarını duyurmuştu. 

Bayraktar, sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği açıklamasında "Milletimiz için #KonutSeferberliği başlatıyoruz. BAYKAR olarak afetzede kardeşlerimizin kalıcı barınma ihtiyacının çözümüne destek olabilmek için AFAD ile koordineli olarak 1000 konut bağışlıyoruz. Yaralarımızı tek yürek hep birlikte saracağız" ifadelerine yer vermişti. 

Baykar dan AFAD la koordineli konut seferberliği! Depremzedeler için 2 bin kişilik konteyner kent yapılıyor!

Deprem ile ilgili de konuşan Selçuk Bayraktar, "Çok büyük iki depremle, çok büyük bir felaketle sarsındık. Felaketin yaralarını sarmak için tüm milletimiz devletle sırt sırta seferber oldu; büyük bir gayret gösterdi, göstermeye de devam ediyor" diye konuştu ve acil olarak geçici yaşam alanı olması maksadıyla iki bin kişiye barınma imkanı sunacak Baykar Konteyner Kent'i hayata geçirmek için start verdiklerini belirtti. 

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'dan konu ile ilgili bir son dakika açıklaması daha geldi. Selçuk Bayraktar, bir televizyon kanalına açıklamalarda bulundu. 

İşte ayrıntılar...


Geri Dön