02 / 05 / 2024

Baymaklife’ın ilk sayısı çıktı!

Baymaklife’ın ilk sayısı çıktı!

Baymak her geçen gün yenileniyor, yepyeni sürprizler ve gelişmelerle çalışanının, bayilerinin ve nihai tüketicinin yüzünü güldürüyor. Yeniliğin adı ise bu kez Baymaklife...Baymaklife’ın ilk sayısı çıktı.



Baymaklife Dergisi başta kurumsal şirket haberleri olmak üzere, gündemi, ekonomiyi, popüler kültürü ve en son teknolojiyi yakından takip eden ve içeren, sadece kurum içi çalışanlara ve kurum dışı çözüm ortaklarına değil, nihai tüketiciye bile içerik olarak seslenebilen bir dergi. Tüm bu özellikleri ile Baymaklife dergisi, Baymak’ın yapmak istediği ve hedeflediği iletişimi tamamlayan en önemli mecralardan biri olacak. Baymaklife, Baymak markasının vermek istediği mesajı ve algıyı, yapılan içerik vasıtasıyla bayilerine, çözüm ortaklarına ileten ve yine bu hedef kitleyle arada köprü oluşturacak en önemli iletişim mecralarından biri.

Baymaklife’ın içeriği ise dopdolu! Ekonomiden, güncel haberlere, sanattan spora kadar gündemi kalbinden yakalayan dergi, iki ayda bir okuyucusu ile buluşacak.

Baymaklife’ın ilk sayı kutlamasında yepyeni bir mecraya kavuşmanın heyecanını ve gururunu yaşayan Baymak Genel Müdürü Ender Çolak şunları dile getirdi: ‘’Baymak olarak bugün burada sizleri, yepyeni bir heyecanla hazırladığımız ve ilk sayısının elimize geçmesi ile birlikte Baymak’ın büyük değişimine bir kez daha şahit olduğumuz bir dergi ile tanıştırıyoruz. Baymaklife, Baymak’ın büyük değişiminin ve dahil olduğu her alandaki başarısının görsel bir yansımasıdır. Hem tasarımı hem de dopdolu içeriği ile sizleri, değerli bayilerimizi ve tüm çözüm ortaklarımızı iki ayda bir Baymaklife ile buluşturacağız. Kurumsal bir dergi mantığıyla kesinlikle ilerlemedik, bu çalışmayı yaparken düşündüğümüz asıl fikir, herkese hitap edebilecek yaşayan bir yayın olmasıydı, öyle de oldu. Bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, dergimizin uzun yıllar devam etmesini temenni ediyorum.’’

Tüm Baymak çalışanlarının pasta keserek kutlama yaptığı Baymaklife’ın ilk sayısı, alkışlar ve güzel temennilerle son buldu.  




Geri Dön