09 / 05 / 2024

Bayraktar SİHA'ları gururlandırdı! 27. ülke satın aldı

Bayraktar SİHA'ları gururlandırdı! 27. ülke satın aldı

Arnavutluk, Türkiye Cumhuriyeti ile stratejik ortaklığının bir ürünü olarak Bayraktar TB2 SİHA filosunun satın alınmasına yönelik sözleşmeye imza atıldı. İşte tüm detaylar...



"ARNAVUTLUK'A VE KOMŞU ÜLKELERE HİZMET EDECEK BİR SERVİS MERKEZİ KURACAĞIZ"

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar da bu teknolojinin iki ülke arasında yeni bir çağ başlatmasını, Arnavutluk'un egemenliğine ve halkına destek olmasını dilediğini ifade etti.

Sistemleri güncel tutma adına destek için Arnavutluk'ta bulunduklarını belirten Bayraktar, "Bu teknolojilerin envanterde gerçekten önemli varlıklar olduğu zaten kanıtlanmış durumda. Sadece savaş zamanlarında değil barış zamanında da kullanılabilir. Burada Arnavutluk'a ve komşu ülkelere hizmet edecek bir servis merkezi kuracağız" dedi.

Bayraktar TB2 SİHA filosunun satın alınmasına yönelik sözleşmede, Arnavutluk tarafından alınan SİHA'ların, ulusal güvenlik, suçla ve yasa dışı uyuşturucu ekimi mücadele ile sivil acil durum alanlarında kullanılması öngörülüyor. AA


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön