14 / 05 / 2024

Bayram fırsatçıları hortladı! Soygun yola çıkmadan başlıyor

Bayram fırsatçıları hortladı! Soygun yola çıkmadan başlıyor

Bayramı fırsat bilen dinlenme tesisleri ve otoban restoranları menü fiyatlarını yüzde 30-40 yükseltti. Tuvalet ücretlerine zam geldi. Vatandaşlar sosyal medyada “Tatil soygunu yolda başladı” paylaşımlarını yaptı.



ÜCRETLİ TUVALET İSYAN ETTİRDİ
İnternetten yapılan paylaşımlarda tuvalet ücretlerine de zam yapıldı. 3 lira ile 5 lira arasında fiyat isteyen işletmeler olduğu belirtildi. Öte yandan otobüs şirketlerinin belli dinlenme tesisleri ile anlaştıkları ve yolcuları özellikle bu tesislere götürdükleri öne sürüldü. Tesislerdeki ücretli tuvaletlerin yasadışı olduğu iddia edildi. Bir şikâyet ise oldukça çarpıcıyıdı. Dinlenme tesisine girerek sıcak çeşme suyu isteyen kişiden 20 TL ücret talep edildiği öne sürüldü. Tatilciler sosyal medyada “Zaten otel fiyatları pahalı, kumsalda şezlong fiyatları 100 TL, bir lahmacun 80 TL. Bari yolda ucuz yemek yiyelimm.” yorumları geldi.

HER TÜRLÜ ŞİKÂYET VAR
Şikâyetler sadece fahiş fiyatlarla sınırlı değil. Tuvaletlerin pis olması, bazı tesislerde mescit bulunmaması, mescit bulunan tesislerdeki halıların kokması, çalışanların kaba davranışları gibi konularda gündeme geldi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön