14 / 05 / 2024

Bayram fırsatçıları hortladı! Soygun yola çıkmadan başlıyor

Bayram fırsatçıları hortladı! Soygun yola çıkmadan başlıyor

Bayramı fırsat bilen dinlenme tesisleri ve otoban restoranları menü fiyatlarını yüzde 30-40 yükseltti. Tuvalet ücretlerine zam geldi. Vatandaşlar sosyal medyada “Tatil soygunu yolda başladı” paylaşımlarını yaptı.



TATİLCİ UÇAK YERİNE OTOBÜS TERCİH ETTİ
Otobüs, uçak, feribot bileti ve araç kiralama platformu obilet.com, Kurban Bayramı tatili öncesi bilet satış verilerini paylaştı. 2021 ve 2022 yıllarının Kurban Bayramı tatil periyotları karşılaştırıldığında toplam bilet satışlarında yüzde 60,8’lik bir artış yapıldığı görüldü. Ancak uçak bileti fiyatları çok yüksek artışlar gösterdiği için hava yolu sektörü yolcu kaybı yaşadı ve bu yıl uçak yolcuları otobüs alternatifini de göz önünde bulunduruyor. Uçak bileti satışlarında yüzde 21,1 azalış gözlemlenirken, otobüs bileti satışlarında yüzde 67,8 oranında bir artış görüldü.

https://emlakkulisi.com.tr/isabetli-tahminleriyle-taninan-islam-memisten-yeni-uyari-sakin-satmayin-bu-tarihi-bekleyin/713082


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön