29 / 04 / 2024

İsabetli tahminleriyle tanınan İslam Memiş'ten yeni uyarı: Sakın satmayın, bu tarihi bekleyin...

İsabetli tahminleriyle tanınan İslam Memiş'ten yeni uyarı: Sakın satmayın, bu tarihi bekleyin...

Her dediği tutan Piyasa Uzmanı İslam Memiş, özellikle elinde dolar bulunan yatırımcıları uyardı. İşte Memiş'ten altın yatırımcılarını ilgilendiren tahmin...



Döviz ve altında yaşanacak olan düşüşlere değinen Memiş, yatırımcılara uyarılarda bulundu. "Varlıklarınıza sahip çıkın" uyarısında bulunan Memiş, yeni seviyelerle ilgili konuştu.

DOLARDA BASKINLANMA SÖZ KONUSU
Doların dünyada değer kazandığını belirten Memiş, "2 hafta önce yükselen dolar şu an 17,30 düzeyinde. Dolar endeksi 107 seviyesine arttı yani baskılanma var. 17 üstüne müsaade edilmemekte. Normal koşullarda 17,38 kırılabilirdi. Normali 18 düzeyindeydi" ifadelerini kullandı.
"ELİNDE DOLAR OLANLAR GÜZEL FIRSAT YAKALADI"
En fazla değer kaybedenlerin altın ons ve gümüş ons olduğunu ifade eden Memiş, "Altının ons fiyatı 1738 dolar seviyesinde, gümüşün ons fiyat ise 19,13 dolar düzeyinde. Dolar tarafından yaşanan agresif yükselişler altın, gümüş gibi değerli madenlerin sert bir şekilde değer kaybetmesine sebeiyet verdi" diye konuştu.
"1720 aşağıda destek seviyesi, 1770 ise yukarıda direnç seviyesi" şeklinde konuşan Memiş şu şkeilde sözlerini sürdürdü: "Bu kadar jeopolitik risklere, bu kadar görev değişikliklerine ve istifalara rağmen ons altının manipülatif fiyatlandığını finansal okur yazarlığı olan herkes çok iyi şekilde hakim. Altın ve gümüş fiyatları şu anda normal değerinde değil.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön