16 / 05 / 2024

İsabetli tahminleriyle tanınan İslam Memiş'ten yeni uyarı: Sakın satmayın, bu tarihi bekleyin...

İsabetli tahminleriyle tanınan İslam Memiş'ten yeni uyarı: Sakın satmayın, bu tarihi bekleyin...

Her dediği tutan Piyasa Uzmanı İslam Memiş, özellikle elinde dolar bulunan yatırımcıları uyardı. İşte Memiş'ten altın yatırımcılarını ilgilendiren tahmin...



Altının ons fiyatının gerçek değeri şu anda 2200 dolar seviyesinde. Ancak dolar piyasaya savaş açıp değer kazandığı için, FED faiz artırımlarına devam ettiği için baskıladığı operasyon yaptığı için bu şekilde. Elinde dolar bulunan yatırımcı altının ve gümüşün ons fiyatında yaşanan bu sert düşüşle birlikte çok güzel fırsatlar yakalamış halde. Gaza gelip elinizdeki varlıkları sakın elinizden çıkarmayın. Sert düşüşlerden mutlaka yararlanın. Eylül ayında her şeye şahit olacaksınız. Kısa vadeli operasyonlara karşı paniklemeyin."

YIL SONUNDA DOLARDA REKOR BEKLENTİ
"Yıl sonunda yeni rekorlar gelecek diye tahmin ediyorum" diyen Memiş, "20-21 TL aralığında bir dolar kuru sürpriz olmayacaktır. Sterlin 25 lira, Euro ise 22 ila 24 arasındaki bir seviye beni şaşırtmaz. Bu haftaya kadar bu operasyon sürecek" dedi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön