28 / 04 / 2024

Yatırım için son saatler! İslam Memiş yine damga vuracak

Yatırım için son saatler! İslam Memiş yine damga vuracak

Altın fiyatlarında son dakika gelişme. Uzman isimler tarafından üst üste gelen açıklamalara isabetli tahminleriyle tanınan İslam Memiş'ten de flaş bir tahmin geldi. Yatırım için son saatler olduğunu belirterek uyarılarda bulundu. İşte tüm ayrıntılar...



Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanma tüm hızıyla sürüyor. Küreselde yaşanan olaylar ile birlikte dengeleri bozulan altın güvenli yatırım aracı olarak yeniden gündemde bulunuyor. 2022 yılında yatırımcıların beklentilerini karşılayamayan altın fiyatları 2023 yılına hızlı bir giriş yaptı.

Yatırımcıları memnun eden olayların yaşandığı altın fiyatlarında ani yükselişler gündemde bulunuyor. Şubat ayı ile birlikte dibe çakılan altın fiyatları yatırımcıyı tedirginliğe sürüklemişti. ABD'de yaşanan bankacılık krizi ile birlikte dünya üzerindeki birçoğu ülke tarafından faiz artırımına son verileceğinin sinyalleri geldi.

Yatırımcılar ise parasını güvenilir yollara aktarmayı tercih etti. Yükseliş sağlayan ons altın fiyatı gün içerisinde 2032 dolara kadar ilerledi. Ons altın zirveye ulaşmasıyla birlikte gram altın fiyatları 1.256 TL'ye yükselerek 2022 yılının mart ayından itibaren en yüksek seviyelerde bulundu. Bu durum üzerine İslam Memiş'ten açıklamalar geldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön