12 / 05 / 2024

Yatırım için son saatler! İslam Memiş yine damga vuracak

Yatırım için son saatler! İslam Memiş yine damga vuracak

Altın fiyatlarında son dakika gelişme. Uzman isimler tarafından üst üste gelen açıklamalara isabetli tahminleriyle tanınan İslam Memiş'ten de flaş bir tahmin geldi. Yatırım için son saatler olduğunu belirterek uyarılarda bulundu. İşte tüm ayrıntılar...



YÜKSELİŞ SONRASI DÜŞÜŞ NORMAL!
Bu hafta ile birlikte ons altının 2 bin dolar bandını aşacağına dair tahminlerini paylaşan İslam Memiş, haftanın ikinci gününde haklı çıktı. 2023 yılı ile birlikte emtiaların mükemmel geçeceğini belirtirken son 2 yılda değerini yüzde 600 oranında artıran bir gümüş madenini görmezden gelinmemesi gerektiğine vurgu yaptı.

Yatırımcıya getiri açısından en çok getiriyi sağlayan yatırımın gümüş olabileceğine de dikkat çekti. Sürekli olarak yaşanan yükselişler ile birlikte "daha fazla yükselmez" fikrinde yer almanın en büyük hatalardan birisi olabileceğine dikkat çeken uzman isim küçük yatırımcının hemen terk etmesi normal bir alışkanlık olduğunu açıkladı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön