04 / 05 / 2024

Bayram ikramiyesinde kritik detay! Dul ve yetim aylığı alanlara ikramiye verilecek mi? 

Bayram ikramiyesinde kritik detay! Dul ve yetim aylığı alanlara ikramiye verilecek mi? 

Son günlerde emekli bayram ikramiyeleri sık sık araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki 65 yaş, dul ve yetim aylığı alan vatandaşlar bayram ikramiyesi alacak mı? 65 yaş, dul ve yetim aylığı bayram ikramiyesi belli oldu mu? İşte ayrıntılar...



Son günlerde emekli bayram ikramiyeleri sık sık araştırılan konular arasında yer alıyor. 65 yaş, dul ve yetim aylığı alan kişiler emekli maaşı alıp almayacaklarını merak ediyor. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emekli bayram ikramiyeleriyle ilgili merak edilen soruların yanıtlarını verdi. Bayram ikramiyelerinin ne kadar olacağına ve ne zaman yatırılacağına ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Bilgin'in konuşmasının ardınan vatandaşlar konuyla ilgili araştırmalarını hızlandırdı. 

Bayram ikramiyesinde kritik detay! Dul ve yetim aylığı alanlara ikramiye verilecek mi? 

4 senedir verilen bayram ikramiyeleri, Ramazan ve Kurban bayramları olmak üzere yılda 2 defa yatırılıyor. Emekli, dul, yetim ve malulen emekli kişilere, geçen sene verilen bayram ikramiyesi 1.100 lira olarak belirlenmişti. 

Peki 65 yaş, dul ve yetim aylığı alan vatandaşlar bayram ikramiyesi alacak mı? 65 yaş, dul ve yetim aylığı bayram ikramiyesi belli oldu mu? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön