05 / 05 / 2024

Bayram kredisi veren bankalar hangileridir? 3 ay ertelemeli 50 bin TL bayram kredisi hangi bankalar veriyor?

Bayram kredisi veren bankalar hangileridir? 3 ay ertelemeli 50 bin TL bayram kredisi hangi bankalar veriyor?

Bayram kredisi veren bankalar vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Kurban Bayramının yaklaşması ile 3 ay ertelemeli 50 bin TL bayram kredisi veren bankalar sorgulanıyor. İşte merak edilen o detaylar!



Ziraat Bankası

Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finansmanında kullanabileceğiniz 36 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredisi, acil nakit ihtiyaçı çekenlerin imdadına yetişiyor. Tüketici kredisi faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede sizin olabilir.


ZİRAAT BANKASI TÜKETİCİ KREDİSİ ÖZELLİKLERİ NELERDİR? ​​​​​

Ziraat Bankası tüketici kredisi pek çok ödeme seçenekleriyle esnek bir yapıya sahiptir. 50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri olan krediler için 24 aya kadar vade imkan sağlamaktadır. Kredi için şahsi veya maddi teminat alınmaktadır. 

HALK BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ

Bireysel ihtiyaçlar için 10.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli kredidir. “Bireysel İnternet Şubesi, Dialog, Mobil Bankacılık ve Web Sitesinden” kredi başvurunuzu yapabilir onaylı krediyi Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şubesi ve Dialog’tan anında kullanabilirsiniz.

  • En az 1.000 TL, en fazla 10.000 TL tutarında kredi başvurusu yapabilirsiniz.
  • Kredi politikaları çerçevesinde başvurunuz aynı gün içerisinde değerlendirilmektedir. Değerlendirme sonucu SMS ile cep telefonunuza gönderilecektir. Aynı zamanda başvurunuzun durumunu dilediğiniz zaman Halkbank Bireysel İnternet Şubesi ve Mobil Şube'den Başvuruların altında Başvurum ne aşama adımından da takip edebilirsiniz.
  • Kredi Kullanımı sırasında otomatik ödeme talimatı vererek aylık taksitlerinizin vadesiz hesabınızdan otomatik olarak ödenmesini sağlayabilirsiniz.
  • Kredi Kullanımı sırasında Hayat Sigortası yaptırabilirsiniz. 
  • Kredinize istediğiniz zaman şubelerimizden ara ödeme yapabilir veya kredinizi tamamen kapatabilirsiniz.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön