04 / 05 / 2024

Bayram öncesi yola çıkacaklar dikkat! 60 bin liralık masrafı karşınızda görebilirsiniz

Bayram öncesi yola çıkacaklar dikkat! 60 bin liralık masrafı karşınızda görebilirsiniz

Kurban Bayramı'nın 9 güne çıkmasının ardından arabayla yol yapacak olan vatandaşlara kritik uyarılar peş peşe yapıldı. Oto tamircileri sürücüleri yaşayacağı tehlikeye karşı uyardı. Uyarıları dinlemeyenler 60 bin liralık masrafla karşı kaşıya kalabilir...



Kurban Bayramı resmi tatili geldi. 9 gün sürecek olan Kurban Bayramı tatili öncesi vatandaşlar yola çıktı. Bu noktada kullanılacak araçların bakımı hayati önem teşkil ediyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Oto tamircisi Musa İnan, vatandaşlara araç bakımı konusunda önemli uyarılar yaptı.

Bunun yanında İnan sahte motor yağı konusuna dikkat çekerek "Sahte veya ucuz motor yağı kullanan vatandaşlar 400 lira tasarruf etmek isterken 60 bin lira masrafa giriyor." ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön