27 / 04 / 2024

SSK, Bağ-Kur ve Memur emeklileri, 4A, 4B, 4C'liler dikkat: 5 bin lira emekli ikramiyesi tahsis numarasına göre ödeme...

SSK, Bağ-Kur ve Memur emeklileri, 4A, 4B, 4C'liler dikkat: 5 bin lira emekli ikramiyesi tahsis numarasına göre ödeme...

Milyonlarca emeklinin gözü Kasım ayına çevrildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümü dolayısıyla emeklilere 5 bin TL bayram ikramiyesi verilecek.  SSK, Bağ-Kur ve Memur emeklileri, 4A, 4B, 4C'liler dikkat: 5 bin lira emekli ikramiyesi tahsis numarasına göre ödeme günleri...



Cumhuriyet'in 100. yılına özel emeklilere 5 bin lira emekli ikramiyesi verileceği ilan edildi. Bu kapsamda bu yıl bir kereye mahsus 5.000 TL ikramiye verilecek. 

SSK, Bağ-Kur, EYT ve memur emeklilerine yapılacak ödemelerin ne zaman hesaplara yatırılacağı merak ediliyor. SSK, Bağ-Kur ve Memur emeklileri, 4A, 4B, 4C'liler dikkat: 5 bin lira emekli ikramiyesi tahsis numarasına göre ödeme günleri...

Erdoğan, kapsamlı değerlendirmelerin ardından emeklileri rahatlatacak karar aldıklarına dikkat çekerek, "Emeklilerimize bir defaya mahsus olmak üzere 5.000 TL ödeme yapmayı kararlaştırdık" dedi. Ödeme detaylarını açıklayan Erdoğan,  hem emekli olup hem de fiilen çalışmaya devam eden emeklileri kapsam dışı bıraktıklarını söyledi.

SSK, Bağ-Kur ve Memur emeklileri, 4A, 4B, 4C liler dikkat: 5 bin lira emekli ikramiyesi tahsis numarasına göre ödeme...

BAYRAM İKRAMİYELERİ HESAPLARA NE ZAMAN YATIRILACAK?

Bütçeye toplam maliyeti 61 milyar TL'yi aşan bu ödemelerin Kasım aynın ilk yarısı itibariyle emeklilerin hesabına yatırılacağı açıklandı. 

Ancak ödemelerin hangi günlerde yapılacağı netlik kazanmadı. Konu ile ilgili bir açıklama yapıldığında haberimiz güncellenecektir.

DUL VE YETİM VATANDAŞLARI DA İLGİLENDİRİYOR

Öte yandan Dul ve yetim maaşı alan kişilerde bu ödemelerden yararlanacak. Dul olup çocuğu olmayanların yüzde 75, dul olup çocuğu olanların yüzde 50, yetim olanların ise yüzde 25 oranında ikramiyeden faydalanması bekleniyor.

SSK, Bağ-Kur ve Memur emeklileri, 4A, 4B, 4C liler dikkat: 5 bin lira emekli ikramiyesi tahsis numarasına göre ödeme...

Buna kapsamda dul olup çocuğu olmayan kişilere 3 bin 750 lira, dul olup çocuğu olan kişilere 2 bin 500 lira, yetimlere ise bin 250 lira ödeme yapılması bekleniyor. Milyonlarca emeklinin gözü Kasım ayına çevrildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümü dolayısıyla emeklilere 5 bin TL bayram ikramiyesi verilecek. SSK, Bağ-Kur ve Memur emeklileri, 4A, 4B, 4C'liler dikkat: 5 bin lira emekli ikramiyesi tahsis numarasına göre ödeme günleri...

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR?

Her sene olduğu gibi bu sene de bayramlarda emeklilere ikramiye verildi. Ramazan Bayramı ikramiyesi emekliler için 2 bin liraya yükseltilmişti. Emeklilere Kurban Bayramı ikramiyesi olarak da 2 bin lira yatırıldı.

Ev hanımlarına emeklilik başvuruları 2023 başladı mı, şartları neler?

Mudanya Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! 23 adet arsanın ihalesi 1 Kasım'da! 

İpotekli konut satışları da yabancıya konut satışları da düştü! Konut sektöründe son dakika!


Geri Dön