15 / 05 / 2024

Bayramda cüzdanınız boş kalmasın! Bu Yapı Kredi’nin Bayram Kredisi tam size göre! İşte detaylar!

Bayramda cüzdanınız boş kalmasın! Bu Yapı Kredi’nin Bayram Kredisi tam size göre! İşte detaylar!

Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşların harcaması da arttı. Bayramda cüzdanın boş kalmasını isteyemeyenler alternatif yollar aramaya başladı. Tam da bu esnada Yapı Kredi imdadınıza yetişiyor.



YAPI KREDİ BAYAM KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI!

  • 3 Aya Kadar Ertelemeli olan Bayram Kredisi başvuru işlemlerinizi hemen Yapı Kredi Mobil ya da Bireysel web Şubesi ile hemen yapabilirsiniz.
  • Yapı Kredi Mobil veyahut İnternet Şube kanallarından kullandırım yapmak için ise kampanya giriş ekranında “3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi” kampanyası seçimi yapılmalıdır.
  • Bayram Kredisi Başvurusu gerçekleştirmek için; Yapı Kredi Mobil veya İnternet Şube Bireysel İhtiyaç Kampanya seçildikten sonra, ilk taksit tarihi; değiştirilmediği zaman kredi açılış gününden azami 120 gün sonrası olacak şekilde gerçekleşir.

 Bayramda cüzdanınız boş kalmasın! Bu Yapı Kredi’nin Bayram Kredisi tam size göre! İşte detaylar!

  • 3 ay ertelemeli Bayram Kredisi kampanyasının azami vadesi ödemesiz bir dönem için 36 ay olup, en fazla 90 gün öteleme imkanı sunulmaktadır.
  • Ödemesiz dönemlere ait olan faiz tutarı ilk taksite yansır.
  • Bankamız tarafından tanımlanan ön onaylı limitiniz olması halinde de, limit tutarınıza kadar kredi kullanabilirsiniz. Ön onaylı limitler sonrası tekrar değerlendirme yapılabilir, bankamızca limitleriniz kredi kullanımından önce düşürülebilir veya tümü iptal edilebilir.
  • Kredi başvurunuz bankamız politikaları bağlamında değerlendirilir ve uygun olması durumunda kullandırım yapılabilir. Banka değerlendirmesi neticesinde de başvurunuz olumsuz sonuçlanabilir ya da talep ettiğiniz tutarın altında bir tutarda onaylanma imkanı vardır.
  • Kullandırım ve başvurunun Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’nden yapılması durumunda “Mobilden ve İnternetten Anında Şubesiz Kredi” menüsündeki tüm şartlar 3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi için de geçerlidir.
  • Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi'ne T.C. kimlik numaranız veya kullanıcı kodunuz ile giriş yapabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre alma niyetinde iseniz Şifre Al ya da Şifremi Unuttum sekmesinden hemen şifre belirleyebilirsiniz.

Daha detaylı bilgilere erişmek için Yapı Kredi’nin web sitesini ziyaret edebilirsiniz…

Akbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi veriyor mu? Akbank kredi 3 ay erteleme nasıl yapılır?

Şampiyonlar Liginin finalinin ülkemize kazandıracağı döviz miktarı belli oldu!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer yeni ekonomi yönetimine dair açıklama!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön