27 / 04 / 2024

Bayrampaşa'daki 3 katlı bina kamulaştırıldı!

Bayrampaşa'daki 3 katlı bina kamulaştırıldı!

Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesi Onarım Sokak’ta yer alan 3 katlı bir bina kamulaştırıldı. Yapılan kamulaştırma sonrası kazanılan alanın bir bölümü yol, bir kısmı da yeşil alan olarak kullanılacak



 

Bayrampaşa Belediyesi, yolları daraltan binaların kamulaştırılmasını sağlayarak ilçeye estetik bir görünüm kazandıruyor. Bu çalışmalar kapsamında, Muratpaşa Mahallesi Onarım Sokak’taki 3 katlı bir bina kamulaştırıldı. Kamulaştırma işleminin ardından bina iş makineleri ile yıkıldı. Yıkımı yakından takip eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Zamanı üreterek kullanıyor, daha yaşanabilir bir Bayrampaşa için aralıksız çalışıyoruz” diye konuştu. Kamulaştırma sonrası kazanılan alanın bir bölümü yol, bir kısmı da yeşil alan olarak kullanılacak.

 

Konuyla ilgili olarak konuşan Bayrampaşa Belediye Başkanı Aydıner, “Bayrampaşa’mızı tepeden tırnağa dönüştürmek ve daha da güzelleştirmek için aralıksız çalışıyoruz. Yepyeni bir Bayrampaşa hayalimiz var. Bu hayali gerçekleştirebilmek için her ayrıntıyı düşünmek zorundayız. Daha güzel ve yaşanabilir bir Bayrampaşa için vermiş olduğumuz mücadele devam edecek” diye konuştu.


Bayrampaşa Belediyesi
 


Geri Dön