18 / 05 / 2024

Beats Studio Buds+ satışta!

Beats Studio Buds+ satışta!

Apple’ın yeni kulaklık modeli Beats Studio Buds+ satışta. İşte detaylar!



REKABET BÜYÜDÜKÇE BÜYÜYOR!

Kulaklık sektöründeki rekabet gittikçe büyümeye devam ediyor. Samsung, Vivo, Xiaomi’den sonra Apple da uzun süredir beklenen hamlesini ortaya koydu.

Apple, yeni nesil kablosuz kulaklığı Beats Studio Buds+ resmen satışta. Bu yeni kulaklık, önceki versiyonu Beats Studio Buds'ın yerine geldi. Diğer kulaklığa göre daha konforlu bir uyum, Aktif Gürültü Engelleme özelliği, şeffaflık modu, daha kaliteli olan mikrofonlar, daha uzun pil ömrü yer alıyor.

BEATS STUDİO BUDS+ ÖZELLİKLERİ!

Beats Studio Buds+'ın kulaklığın göze çarpan bir özelliği, şeffaf tasarımıdır. Ancak, bu tasarımın, Nothing'in Ear serisi kulaklıklarının açık tasarımı ile karıştırılmaması gerekiyor. Kulaklıklar aynı zamanda kullanıcılarına daha iyi bir uyum sağlamak için ekstra olarak küçük bir kulak ucu seçeneği de vardır. Apple, Beats Studio Buds+'ın iç bileşenlerinin yaklaşık olarak yüzde 95'inin bütünüyle yeni olduğunu belirtiliyor. Bu bileşenler içinde, öncekine göre üç kat daha büyük ses hedefleme mikrofonları mevcut. Bu da çağrı kalitesini artırmaktadır. Kulaklıklar, IPX4 ter ve suya dayanıklılık derecelerini koruyor.

ANC kapalıyken, Buds+ toplamda 36 saatlik bir pil ömrü bulunmaktadır. Bu da Studio Buds'ın 24 saatlik toplam pil ömrünü geçiyor. Hızlı şarj özelliği ile de yalnızca 5 dakikalık şarjla 1 saatlik pil ömrü sağlanabiliyor. Ancak, kablosuz şarjı desteklemiyor.

Apple Beats Studio Buds+, Siyah/Altın ve İvory renk seçeneklerinin dışında, ayrıca Şeffaf modeli de bulunmaktadır. ABD’de 169,99 dolarlık bir fiyatla satışa sunuldu.


Geri Dön