29 / 04 / 2024

Bebeği olan aileler yandı! Mamalara gelen zam dudak uçuklattı!

Bebeği olan aileler yandı! Mamalara gelen zam dudak uçuklattı!

Vatandaş her türlü ihtiyacında kısıntıya gidiyor ama kısıntısı yapılamayacak ürünler de var. İşte bunların başında bebek mamaları geliyor. İşte bütçeden kısıntı yapılamayacak bebek mamalarına gelen zamlar dudak uçuklattı, en ucuz mama bakın kaç para oldu?



Enflasyon, her türlü ihtiyaç maddesinin fiyatında astronomik artışlara neden oluyor. Özellikle yılbaşından bu yana aradan geçen birkaç gün içinde zamlar adeta yağmur gibi yağmaya başladı.

Vatandaş her türlü ihtiyacında kısıntıya gidiyor ama kısıntısı yapılamayacak ürünler de var. İşte bunların başında bebek mamaları geliyor.

Bebeği olan aileler yandı! Mamalara gelen zam dudak uçuklattı!

Üstelik bu ürüne yapılan zamlar, bebek sahiplerinin cebini alabildiğine yakacak türden.

Yeni yılın gelmesiyle bebek mamalarının yine zamlandığı, üstelik bu artışların yüzde yüzleri de geçtiği iddia edildi.

Sözcü’den Cem Yıldırım’ın haberine göre, konuyla ilgili araştırma yapan CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, yeni yılla birlikte bebek maması fiyatlarının aşırı şekilde arttığını bildirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön