30 / 04 / 2024

Honda Accord'a Nisan ayında gelen zam dudak uçuklattı! Peki Nisan ayında Honda Accord'a ne kadar zam yapıldı?

Honda Accord'a Nisan ayında gelen zam dudak uçuklattı! Peki Nisan ayında Honda Accord'a ne kadar zam yapıldı?

Güvenilirliği, kalitesi, konforu, performansı ve yakıt verimliliği yer alır. Honda Accord, dünya çapında çok sayıda kişi tarafından tercih edilen bir sedan araçtır. Honda Accord'a Nisan ayında gelen zam dudak uçuklattı. Peki 03 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?



Honda Accord , En İyi 10 sıralamada başı çeken  bir Otomobil ve Sürücülerin hitidir. Geniş iç mekanı, sürücü dostu ve verimli yol tutuşu ve hata olmadan size hissettirdiği yapı kalitesi ile her sene ödüle hak kazanıyor. 2023 yılında, çarpıcı genel yetkinliği sebebiyle bir defa daha 10Best ödülünü aldı. Accord, 2023 model senesi için baştan aşağıya yeni ve Honda'nın saygıdeğer aile sedanına uygulanan tartışmasız en nazik bir dizaynla karşımıza çıkıyor.

 Hibrit aktarma organı, bu yeni jenerasyon için Accord serisinin daha önemli bir parçası durumuna geldi çünkü en ucuz iki donanım haricinde tümünde standart.

Honda Accord a Nisan ayında gelen zam dudak uçuklattı! Peki Nisan ayında Honda Accord a ne kadar zam yapıldı?

 Bu ikisi, LX ve EX, eski modelden taşınan tanıdık 192 beygire sahip turboşarjlı 1,5 litrelik dört silindirli gaz motoruyla işliyor ve sadece devamlı değişken otomatik şanzımanla (CVT) geliyorlar.

Üst kaplamaların hepsi, CR-V'den esasen bozulmamış olarak ödünç alınan yeni bir 204 hp dört silindirli hibrit sistem aracılığı ile kuvvetlendiriliyor. Accord'un oluşturucuları, yakın dönemde tekrardan dizayn edilenden ödünç alınan dizayn elemanlarıyla kabini süsleyerek yakışıklı dış tasarımı tamamlamışlar.

Civic , CR-V ve HR-V , havalandırma deliklerini gizleyen petek desenli ön panel kaplaması ve gösterge panelinin üstünden çıkan bağımsız dikdörtgen bilgi-eğlence ekranı dahil. Bilgi-eğlenceden bahsetmişken, 2023 Accord, yeni bir standart dijital gösterge paneli ve kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto fonksiyonlu mevcut 12,3 inç bilgi-eğlence ekranı dahil olmak için bir dizi yenilenmiş teknolojiye sahiptir.

Honda Accord'a Nisan ayında gelen zam dudak uçuklattı! Peki Nisan ayında Honda Accord'a ne kadar zam yapıldı?


Geri Dön