17 / 05 / 2024

Honda Accord'a Nisan ayında gelen zam dudak uçuklattı! Peki Nisan ayında Honda Accord'a ne kadar zam yapıldı?

Honda Accord'a Nisan ayında gelen zam dudak uçuklattı! Peki Nisan ayında Honda Accord'a ne kadar zam yapıldı?

Güvenilirliği, kalitesi, konforu, performansı ve yakıt verimliliği yer alır. Honda Accord, dünya çapında çok sayıda kişi tarafından tercih edilen bir sedan araçtır. Honda Accord'a Nisan ayında gelen zam dudak uçuklattı. Peki 03 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?



2023'te Yenilikler Neler?

2023 model senesi , tümüyle yeni ve eskisinden daha şık olan Honda Accord'un 11. jenerasyonunun başlangıcını işaret ediyor .

Artık yeni Accord'u gördüğümüze ve çeşitli donanım oranları ile aktarma organlarını öğrendiğimize göre, 2023'ün başlarında satışa sunulmasını bekliyoruz.

Honda Accord a Nisan ayında gelen zam dudak uçuklattı! Peki Nisan ayında Honda Accord a ne kadar zam yapıldı?
Motor, Şanzıman ve Performans

Accord'un LX ve EX kaplamaları, 192 beygir kuvveti ortaya çıkaran ve ön tekerlekleri bir CVT vesilesi ile tahrik eden turboşarjlı 1.5 litrelik dört silindirli bir motorla aktif hale geliyor. Accord'un evvelki jenerasyonları gibi 2023 modeli de dört tekerlekten çekiş sunmuyor. Hibrit aktarma organları dizide daha apaçık bir konuma sahip. 204 beygir kuvveti için bir araya gelen 2.0 lt dört silindirli ve iki elektrik motorundan meydana gelir ve Sport, EX-L, Sport-L ve Touringlerde sunulan tek aktarma organıdır. Honda, hem sürüş hem de yol tutuşunu iyi etmek için aile sedanındaki süspansiyon ve direksiyonu ince ayar yaptığını ifade ediyor.

1.5L VTEC Turbo Benzin    Otomatik    Executive    1.470.500 TL

                                                              Executive+   1.572.500 TL


Geri Dön