06 / 05 / 2024

Bebek’teki boğaz manzaralı ikiz bina 407 milyon TL’ye satışta!

Bebek’teki boğaz manzaralı ikiz bina 407 milyon TL’ye satışta!

İstanbul'un en değerli lokasyonlarından biri olan Bebek'teki boğaz manzaralı ikiz binalar 407 milyon TL’ye satışa çıktı.



Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın bir süre önce teminat karşılığı mülkiyetini aldığı ardından yeniden Dost İnşaat'a devredilen İstanbul Beşiktaş Bebek’teki boğaz manzaralı ikiz binalar satılığa çıkartıldı.

İstanbul'un en değerli lokasyonları arasında yer alan Bebek'te 1850 metrekarelik bir koru içerisinde konumlanan iki bina için istenen bedel ise 14 milyon dolar. Yani 406 milyon 876 bin 400 Türk Lirası.

Satışa çıkarılan villa toplamda 1337 metrekare olan binalardan A blok olarak geçeni 568 metrekare kapalı kullanım alanı ve 137 metrekare teras ve balkon alanına sahip. 

B blok bina ise 447 metrekarelik kapalı kullanım alanı ve 125 metrekarelik teras ve balkon alanına sahip.

Bebek’teki boğaz manzaralı ikiz bina 407 milyon TL’ye satışta!

Patronlar Dünyası'nda yer alan detaylara göre, satış ilanında 2 blok halindeki binayla ilgili “Bebek'te sahile yürüme mesafesinde, Boğaz manzaralı, üstyapısı ve altyapısı yenilenmiş, konut ve ofis kullanıma uygun satılık iki bina” bilgisi yer alıyor.

Ayrıca PD'ye ulaşan Akfen Holding Kurumsal İletişim yetkilileri, ikiz binaların Hamdi Akın ve Akfen'e geçmişte bir inşaat firması tarafından teminat olarak verildiğini, tapularının da Akın'da olduğunu fakat daha sonra yeniden inşaat firmasına geçtiğini belirtti.

Bebek'te satışa çıkarılan ikiz binaların Dost İnşaat'a ait olduğu kaydedildi.

İlanın yer aldığı spaceistanbul.com isimli internet sitesinde ise iki binanın bedelinin 210 milyon TL yani 7 milyon dolar olduğu bilgisi yer alıyor.

Acil konut ihtiyacı kontrolden çıktı! 167 bin kişi yeni yıla evsiz girecek!

Yüzde 120’lik kira artışıyla rekor kıran İstiklal Caddesi dünyadaki AVM'leri solladı! 


Geri Dön