13 / 05 / 2024

Bedelli askerlik ücretlerinde inanılmaz karar! 

Bedelli askerlik ücretlerinde inanılmaz karar! 

Milli Savunma Bakanlığı, bedelli askerlik yapacaklara yönelik bir açıklama yaptı. Memur maaşlarında yapılan katsayı artışıyla birlikte bedelli askerlik ücretlerinde de önemli değişiklikler oldu. İşte, bedelli askerlik ücretleriyle ilgili tüm merak edilen detaylar…



RAKAMLAR SABİTLENDİ!

Milli Savunma Bakanlığı, bedelli askerlik ücretlerindeki artışın memur maaş katsayısı artış oranına bağlı olarak sabitlendiğini duyurdu. 2019'da başlatılan bedelli askerlik uygulamasına her yıl artan bir talep olurken, en çok tartışılan konular arasında bedelli askerlik ücretlerinin belirli bir düzeyde katsayı oranına göre ayarlandığı yer aldı.

 Bedelli askerlik ücretlerinde inanılmaz karar! 

EYLÜL'E KADAR DEVAM EDECEK

Milli Savunma Bakanlığı'nın açıklamalarına göre, askerlerin barışı destekleme görevini başarılı bir şekilde yerine getirdiği belirtildi. Bakanlık, Eylül ayına kadar yeni rakamların geçerli olacağını duyurdu. Bakanlık tarafından yapılan paylaşımda, şu ifadelere yer verildi:

“Şu ana kadar çalışmalarımız başarıyla devam ediyor, bir olumsuzluk söz konusu değil. Birliğimizin görevi eylül ayı başına kadar devam edecek"

Yargıtay'dan kiracıları ilgilendiren emsal niteliğinde karar: Ev sahiplerine tahliye yetkisi!
Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! 120 metrekare prefabrik ev kaç para? 7 Temmuz 2023 prefabrik ev fiyat listesi!
Dolar/TL kurunda sert yükseliş: MÜSİAD başkanı, yıl sonunda 30 TL'yi aşabilir!

Geri Dön