07 / 05 / 2024

Begon İnşaat Malzemeleri Temizlik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Begon İnşaat Malzemeleri Temizlik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Arslan Duygu Alptekin tarafından kuruldu.



Begon İnşaat Malzemeleri Temizlik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Arslan Duygu Alptekin tarafından kuruldu.

Begon İnşaat Malzemeleri Temizlik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

1- İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. İnşaat işlerinde kullanılan demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2- Temizlik maddeleri ve malzemelerinin, sıvı, toz ve takı deterjan çeşitleri konsantre deterjan, sıvı sabun, sabun, yumuşatıcı ve benzeri, petro-kimya ürünlerin, evsel ve sınai gazların üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. Hammadde, mamul, yarı mamul üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3- Orman ürünlerinin; ham, mamul, yarı mamul olarak yurtiçinden ve yurtdışından temin edilmesi, bunların işlenmesi, yarı mamul veya mamul haline getirilerek veya işlenmeden yurtiçine ve yurtdışına satılması, pazarlanması. Orman ürünleri ile bu ürünlerden sanayi yolu ile elde edilen kereste, tomruk imalatı, alım, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatı ve bunların mamul ürünleri mdf, yonga levhaları ve sunta alım, satımı, ithalat ve ihracatı. Parke, sunta, duralit gibi ürünlerin imali, bunların üretiminde kullanılan maddelerin alımı ve satımını yapmak. Marangozluk, doğramacılık işleri için gerekli makine alet ve ekipmanlarının alım satımını yapmak.


Geri Dön