06 / 05 / 2024

Bekir Altan: Payas'ın, TOKİ talebi 10 bini aştı!

Bekir Altan: Payas'ın, TOKİ talebi 10 bini aştı!

Payas Belediyesi TOKİ ile Payas'ta tarihi bir projeye daha adım atıyor. Hatay'ın en değerli ilçelerinden birisi olan Payas'ta, Çağlalık Mevkiinde yer alan 500 dönümlük hazine arazisini Payas'ın en güzel yerleşim yeri haline getiriyor.




Payas Belediyesi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Payas'ta tarihi bir projeye daha adım atıyor. Hatay'ın en değerli ilçelerinden birisi olan Payas'ta, Çağlalık Mevkiinde yer alan 500 dönümlük hazine arazisini Payas'ın en güzel yerleşim yeri haline getiriyor. 

Tarihi Kentler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ve Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk'le birlikte Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı makamında ziyaret etti. 

Başkan Altan, 40 Bin nüfuslu Payas'ta,  TOKİ  talebinin 10 Bini aştığını söyledi. Payas'ta TOKİ'ye olan ilgiden memnuniyet duyan ve heyecanlanan TOKİ Başkanı Turan, önümüzdeki günlerde Payas'a TOKİ'nin bugüne kadar yaptığı projelerden daha güzel bir proje ile gelecekleri müjdesini verdi. 


İlk Kurşun Gazetesi




Geri Dön