09 / 05 / 2024

toki payas konutları

toki payas konutları

AK Parti Hatay Milletvekili Ecz. Hacı Bayram Türkoğlu, Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan’ı makamında ziyaret etti. Türkoğlu TOKİ yatırımının inşa süreci ile ilgili bilgi aldı...

TOKİ Payas'ta 788 konut üretecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), "Yeni Yerleşimler Yenilenen Şehirler" projesi kapsamında, 2016 yılında Payas'ta 788 konut üretecek.

TOKİ Payas'ta 6 bin konut inşa edecek!

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Payas ilçesine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından 6 bin konut ve hükümet konağının yapılacağını belirtti.

Bekir Altan: Payas'ın, TOKİ talebi 10 bini aştı!

Payas Belediyesi TOKİ ile Payas'ta tarihi bir projeye daha adım atıyor. Hatay'ın en değerli ilçelerinden birisi olan Payas'ta, Çağlalık Mevkiinde yer alan 500 dönümlük hazine arazisini Payas'ın en güzel yerleşim yeri haline getiriyor.

TOKİ Samsun konutları dere yatağına yapıldı iddiası!

Samsun’da 2012’de yaşanan sel felaketinde, TOKİ konutlarının dere yatağına yapıldığı ileri sürüldü. Anayasa Mahkemesi kararında “Yılandere’nin dere yatağı güzergahı değiştirilip, TOKİ konutları yapıldı” ifadesi kullanıldı.

TOKİ Besni konutlarında teslimler başlayacak!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile TOKİ tarafından hayata geçirilen Besni’de yapımı gerçekleştirilen ancak teslimi bir türlü yapılmayan TOKİ konutlarında mutlu sona gelindiğini dile getirdi.

TOKİ Zonguldak konutlarının hak sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından hayata geçirilen TOKİ Zonguldak konutlarının hak sahipleri belirlendi. Proje kapsamında 395 konut sahibini buldu...

TOKİ Ödemiş konutlarında çalışmalar hızlandı!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in girişimleriyle TOKİ tarafından ilçede inşa edilecek konutlar için çalışmalara hız verildi. Ahrandı Tepesi eteklerinde yapılacak 500 konut için şantiye kuruldu.

TOKİ Antalya Konutları'na başvurular başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından turizm çalışanlarının ev sahibi olması için hayata geçirilecek konutlarda başvurular başladı. 606 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak konutların başvuru süresi 31 Temmuz'a kadar.

TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri'deki yeni projesini satışa çıkarıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Soma Konutları teslim ediliyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "Soma'daki maden faciasında ölen kardeşlerimizin ailelerine yönelik inşa ettiğimiz konutlarımızı önümüzdeki birkaç hafta içinde teslim etmiş olacağız" dedi.

TOKİ Gemlik Konutları'nın temeli atıldı!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu TOKİ'nin Gemlik ilçesinde hayata geçireceği konutların temel atma törenine katıldı.

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

TOKİ Nusaybin Konutları yeni yılda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör mağdurları için TOKİ'ye yaptırılan konutların inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Kastamonu TOKİ Roman Konutları'nın anahtar teslimi yapıldı!

Kastamonu Araç İlçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Roman Konutları projesindeki dairelerin anahtar teslimleri yapıldı. 

TOKİ Darende Konutları'nın yarısı tamamlandı!

TOKİ Malatya Darende'ye 253 yeni konut kazandırıyor. TOKİ Darende Konutları projesinde inşaatın yarısı tamamlandı.

TOKİ Çorum Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Çorum'da hayata geçireceği 699 konutun ihalesi dün gerçekleştirildi. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

toki payas konutları Haberi

toki payas konutları


AK Parti Hatay Milletvekili Ecz. Hacı Bayram Türkoğlu, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ile birlikte Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan’ı makamında ziyaret etti.


Türkoğlu ve Altan, TOKİ Başkanlığı’na gerçekleştirdikleri ziyarette; TOKİ Başkanı Turan’dan Hatay’ın Payas İlçesi Çağlalık Mahallesi’ne yapımı planlanan ve projesi tamamlanan TOKİ yatırımının inşa süreci ile ilgili bilgi aldılar.


İlk etapta yatırım planına alınan ve 2000 konut için projesi tamamlanan TOKİ yatırımı ile Çağlalık Mevkii’nde yeni bir kentin doğacağına işaret eden TOKİ Başkanı Turan, ikinci etapta da 2000 konuta ek olarak 4000 konutun inşasını öngördüklerini söyledi.


İstihdam alanlarının gelişmesinin ve Payas-Hassa Tüneli ile birlikte gelecekte yeni iş sahalarının ikamesinin bölgede hızlı nüfus artışına sebebiyet verdiğine işaret eden Milletvekili Türkoğlu; bu hızlı nüfus artışına paralel olarak ciddi oranda...