15 / 05 / 2024

Beklenen gün geldi! Emekliler zamlarına kavuşuyor!

Beklenen gün geldi! Emekliler zamlarına kavuşuyor!

2022 yılı ile birlikte milyonlarca emeklinin maaşına zam yapıldı. Emeklilerin merakla beklediği zamlı maaşların hesaplara ne zaman yatacağı belli oldu...



YÜZDE 4'Ü EK ÖDEMEYE DENK GELİYOR

Aylıkların yüzde 4'ü ek ödeme adı altında her ay tüm emeklilerin hesaplarına yatırılıyor. Aylıklar Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez arttıkça, alınacak ek ödeme miktarı da artmaktadır. Bu ek ödemeler emeklilere 2006 yılından önce yürürlükte olan vergi beyannameleri karşılığında verilmektedir. Emeklilere vergi iadesi yerine çıplak maaşın yüzde 4'ü oranında ek ödeme yapılmaktadır.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön