02 / 05 / 2024

Beko BM 11041 I WF Bulaşık Makinesi 15 bin 859 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerede satılıyor? 

Beko BM 11041 I WF Bulaşık Makinesi 15 bin 859 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerede satılıyor? 

Beko BM 11041 I WF bulaşık makinesi, 14 kişilik kapasitesi ve 11 farklı programıyla 150 parça bulaşığı tek seferde yıkar. Peki DeepWash özelliği ne işe yarıyor? 



Wifi özelliğine sahip Beko bulaşık makinesi 14 kişilik kapasitesiyle 150 parça bulaşığı 11 fraklı programda yıkayarak üstün temizlik performansı ortaya koyuyor. HomeWhiz teknolojisi bulaşık makinenize nerede olursanız olun ulaşmanızı sağlıyor.

Beko BM 11041 I WF Bulaşık Makinesi 15 bin 859 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerede satılıyor? 

Akıllı telefonlarınız ile kablosuz ağ bağlantısına sahip beyaz eşyaya Homewhiz uygulaması üzerinden ulaşır ve bulaşık makinesi hakkında güncel durumları yakından takip edebilirsiniz. Beko BM 11041 I WF bulaşık makinesinde bulunan MaxiDry teknolojisi bulaşıklarda etkili bir kurutma performansı ortaya koyar. İnovatif özelliği sayesinde bulaşık makinesine yerleştirilen ekstra ısıtıcı parlatıcı kullanmanıza gerek kalmaz.

DeepWash teknolojisi, bulaşık makinenizdeki sepetin ¼ kısmında etkili olacak şekilde içeri yerleştirilen bir aparat sayesinde esnekliği sunar. Bu aparat sayesinde  üzerine yerleştirilecek şişeler ve tencereler için özel yıkama alanı oluşturulur. Aparat özelliğinde sağlanan bu esneklik ile şişeler (3 adete kadar), kavonazlar, sürahiler, yağdanlık, tencere ve tavalar için odaklanmış su gücü sağlanarak 5 kata kadar mükemmel bir yıkama gerçekleşmiş olur. 

Yeni nesil yıkama teknolojisi CornerIntense makinenizin en köşelerine bile erişen su püskürtme sistemi sayesinde ulaşılması zor yerlerde dahi verimli temizlik sağlar. HijyenMax özelligi, yüksek sıcaklık etkisi ile oluşan buhar ve ekstra sıcak durulama sonucu bulaşıklarda oluşan virüs bakterilerin tamamını öldürür ve böylece bulaşıkların her noktasında hijyen sağlar. 

Peki Beko bulaşık makinesinde yer alan fonksiyon ve teknolojiler neler? 


Geri Dön