30 / 04 / 2024

Beko BM 6047 Bulaşık Makinesi indirime girdi! Bu fırsat kaçmaz! İşte fiyat listesi...

Beko BM 6047 Bulaşık Makinesi indirime girdi! Bu fırsat kaçmaz! İşte fiyat listesi...

Mükemmel temizlik sağlayan teknolojilerle donatılan 6 programlı Beko BM 6047 Bulaşık Makinesi, Oliz uygulamasına özel 2 bin TL indirimle satışa sunuldu. Peki, Beko BM 6047 Bulaşık Makinesi ne kadar, özellikleri ne? İşte detaylar...



HijyenMax özelliği, CornerIntense ve DeepWash teknolojisi ile mükemmel temizliğe imza atan Beko BM 6047 Bulaşık Makinesi, 6 farklı programa sahip.

 Beko BM 6047 Bulaşık Makinesi indirime girdi! Bu fırsat kaçmaz! İşte fiyat listesi...

14 kişi kapasiteli modelde 150 parça bulaşık tek seferde yıkanabiliyor. Paslanmaz çelik iç gövdesiyle uzun ömürlü kullanım sağlayan cihaz, C enerji sınıfında yer alıyor. Yıkama adımları LCD ekran üzerinden takip edilebiliyor. Bardak koruma sistemi, cam eşyalarda çizik ve matlaşma oluşumunun önüne geçiyor.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

DeepWash
DeepWash teknolojisi yıkama alanını genişletiyor. Makine içerisine yerleştirilen aparat ile şişe, kavanoz, sürahi ve tencereler için özel alan oluşturuluyor. Odaklanmış su gücü ile 5 kata kadar mükemmel bir yıkama sağlıyor. 

CornerIntense
Yeni nesil yıkama teknolojisi CornerIntense, makinenin en dip köşelerine bile su püskürtmeyi başararak kusursuz temizlik sunar.

HijyenMax
HijyenMax özelliği bulaşıklarda oluşan bakteri ve virüsleri buhar ve ekstra sıcak durulama sayesinde yok eder.

Ekstra Parlaklık / Kurutma Fonksiyonu
Yıkama işlemi bittikten sonra gerçekleşen ekstra kurutma ve buhar uygulaması bulaşıkların üzerinde kalan su damlalarını yok eder. Bu sayede  cam ve porselenler daha parlak olur.

İşte Beko BM 6047 Bulaşık Makinesi 27 Mayıs 2023 fiyat listesi...

 


Geri Dön