27 / 04 / 2024

Hanımlar dikkat! Beko BM 4044 Bulaşık Makinesi indirime girdi! Bu fırsat kaçmaz! 

Hanımlar dikkat! Beko BM 4044 Bulaşık Makinesi indirime girdi! Bu fırsat kaçmaz! 

Geniş ürün seçeneği sunan Beko'nun ergonomik tasarımı ve gelişmiş teknolojisiyle öne çıkan bulaşık makinesi kolay kullanım özelliğiyle bulaşık yıkama işlemini gerçekleştiriyor. Peki Beko bulaşık makinesi ne kadara satılıyor? 



Beko bulaşık makinesi gelişmiş teknolojisi ve 4 farklı yıkama programı ile 14 kişilik bulaşıkları yıkar. Beyaz rengi ile yaşam alanlarına feraklık sağlayan cihaz Hijyen Max özelliği ile buhar ve ekstra sıcak durulama performansı sayesinde virüs ve bakterileri yok eder. Bulaşıklarda ekstra hijyen sağlayan cihazda etkili yıkama performansı elde edilir.

Hanımlar dikkat! Beko BM 4044 Bulaşık Makinesi indirime girdi! Bu fırsat kaçmaz! 

Beko bulaşık makinesi ergonomik tasarımı ile uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. Bulaşıklar yıkandıktan sonra ekstra parlaklık ve kurutma fonksiyonu  ile bulaşıklar lekesiz bir şekilde makineden çıkar. Ekstra parlaklık ve kurutma fonksiyonu devreye girdğinde bulaşıkların üzerinde su lekesi kalmamış oluyor. Böylece cam ve porselen tabak ve bardakların parlak kalmasında bu fonksiyon çok etkili oluyor. 

Beko BM 4044 inox yapısıyla çizilmelere ve el izine karşı dayanıklılık gösteriyor. Aynı zamanda bulaşık makinesinin paslanmaz çelik iç gövdesi  uzun ömürlü kullanım imkanı sunuyor. 4 yıkama programına sahip Beko BM 4044 bulaşık makinesi çeşitli fonksiyonlarıyla ihtiyaçları sonuna kadar karşılıyor. Beko BM 4044 Bulaşık Makinesi 14 kişilik yıkama kapasitesiyle kalabalık ailelere hitap ediyor.

Peki Beko bulaşık makinesi hangi özelliklere sahip? Cihaz indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 


Geri Dön