07 / 05 / 2024

Beko'dan Büyük Çeyiz Kampanyası! 2 Şubat 2023 Fiyat Listesi... 

Beko'dan Büyük Çeyiz Kampanyası! 2 Şubat 2023 Fiyat Listesi... 

Beko'dan şubat fırsatı geldi. 4’lü çeyiz seti alışverişine özel, 6.999 TL değerinde Robo-X Robot Süpürge veya 43 inç Full HD TV hediye… Peki, Beko'nun kampanyası hangi ürünleri kapsıyor? İşte cevabı...



Evlilik hazırlığı yapan çiftler, heyecanlı ancak zorlu bir süreçten geçer. Sıfırdan bir ev kurmak hem zahmetli hem de çok masraflı. Bu dönemde çeyiz setlerini tercih etmek en çok başvurulan yöntemlerden biri. Çünkü ihtiyaç duyulan ürünleri bir arada aynı markadan almak son derece avantajlı olabiliyor.

Beko dan Büyük Çeyiz Kampanyası! 2 Şubat 2023 Fiyat Listesi... 

İşte tam bu noktada sevilen beyaz eşya markası Beko, yeni yuva kuracaklara ve evini yenileyenlere güzel bir sürpriz yaptı. Beko, 1-15 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılan dörtlü çeyiz seti alışverişine özel, 6.999 TL değerinde Robo-X™ Robot Süpürge veya 43 inç Full HD TV hediye ediyor. 

Beko'da şubat ayı ile birlikte başlayan kampanya buzdolabı, derin dondurucu, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, kurutmalı çamaşır makinesi, solo fırın, ankastre fırın, ankastre bulaşık makinesi, ankastre buzdolabı, klima, 40 inç ve üzeri televizyon ürünlerinin 4 tanesinin birlikte alımında geçerli.

 Ankastre ocak, davlumbaz, aspiratör,tezgah seviyesi buzdolapları, 24 inç ve 32 inç televizyonlar kampanyaya dahil değil. Bu arada söz konusu kampanya, Oliz mobil uygulamasına özel.

İşte Beko RS 2221 Robot Süpürge ve Özelikleri... 

 


Geri Dön