19 / 05 / 2024

Beko'dan yeni teknoloji buzdolabı en ucuz bu adreste! 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Beko'dan yeni teknoloji buzdolabı en ucuz bu adreste! 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Buzdolaplarında yeni teknolojiler ile sezona giren beyaz eşya markasının, yeni buzdolabını en ucuz bulabileceğiniz adrese baktık. İşte fiyatı ve özellikleri... 



Hem kısa sürede tüketilecek et ve balıklar hem de kahvaltılık malzemelerin soğuk olarak saklanması için kahvaltılık çekmecesi var.

Teknik destek için eşyalarınızla ilgili sormak istediğiniz her şey için internet bağlantılı cihazınız üzerindeki destek servis tuşuna 3 saniye basmanız durumunda, 15 dakika içerisinde müşteri temsilcisi tarafından geri aranma sözü var. 

Beko dan yeni teknoloji buzdolabı en ucuz bu adreste! 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Üç ışık teknolojisi buzdolabınızda 24 saatlik doğal gün ışığı döngüsünü simüle ederek meyve ve sebzelerin vitamin değerlerini daha uzun süre korur, ilk günkü gibi taze kalmalarını sağlar. Güneş döngüsünü simüle eden bu benzersiz ışık teknolojisi sayesinde, size sadece yemeklerin ve daha sağlıklı bir yaşam tarzının keyfini çıkarmak kalır.

5 farklı modda kullanım sunan Multimode ile buzdolabınızın dondurucu bölümünü ister soğutucu, ister dondurucu, isterseniz de kapalı olarak kullanılabiliyor. Soğutucu bölümü ise kapalı olarak kullanabilabilir. 

Ayrıntılı bilgi için: beko.com.tr

Editörün notu: Bu haber 23:16 saatinde yazılmış olup, güncel dolar kuru 18:61 TL, Euro kuru 18,10 TL'dir. Gram altın fiyatı ise 1.014,36 TL. 

Bosch'ta yeni tasarım süpürgeler! 9 Ekim 2022 fiyat listesi... 

En ucuz beyaz eşyalar en ucuz fiyata burada! İşte 9 Ekim 2022 fiyat listesi...

Arçelik kahve makinelerinde fırsat zamanı! İşte 9 Ekim 2022 fiyat listesi


Geri Dön