18 / 05 / 2024

beko teknolojik buzdolabı

beko teknolojik buzdolabı

Buzdolaplarında yeni teknolojiler ile sezona giren beyaz eşya markasının, yeni buzdolabını en ucuz bulabileceğiniz adrese baktık. İşte fiyatı ve özellikleri... 

Vestfrost VF 90 büro tipi mini buzdolabının fiyatı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Hem evine hem de ofisine büro tipi mini buzdolabı almak isteyenlere Vestfrost ayrıcalığıyla yeni bir mini buzdolabı haberi geldi. Vestfrost, son teknolojik özelliklerle donattığı bu ürününü uygun fiyatla satışa çıkarken, ürünün en uygun nerede satıldığı ise merak konusu oldu.

Beko'dan seçili ürünlerde enflasyonla mücadelede dev kampanya!

Beko, ekim ayına özel enflasyon ile mücadele kampanyası başlattı. Çeşitli Beko ürünlerinde indirim fırsatı sunan markada 983630 EI No Frost Buzdolabı cazip kampanya fırsatı ile müşterilerine sunuluyor. İşte ürünün kampanya detayları...

Uğur UES 273 D2K 204 litre buzdolabı fiyatında büyük sürpriz! Buzdolabı almak isteyenler hemen baksın!

Buzdolabı konusunda adından sıkça söz ettiren Uğur, son teknolojik özelliklerle donatılmış bir buzdolabı üretti. Uğur, UES 273 D2K 204 litre buzdolabını uygun fiyat fırsatıyla satışa sundu.

Altus Al 306 B 114 lt buzdolabında peşin fiyatına 3 taksit fırsatı başladı!

Beyaz eşya sektöründe akla ilk gelen üreticilerden biri olan Altus, yeni mini buzdolabıyla müşterilerinin karşısına çıktı. Altus, son teknolojik özelliklerle donattığı bu buzdolabını farklı online alışveriş siteleri üzerinden satışa çıkarırken, HepsiBurada’da peşin fiyatına 3 taksit imkânıyla satışa

Grundig GRND 6501 No-Frost çift kapılı buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

70 yılı aşkın bir geçmişe sahip olan Grundig, beyaz eşya sektöründe fark yaratmaya devam ediyor. Grundig, son olarak ürettiği ve son teknolojik özelliklerle donattığı GRND 6501 No-Frost çift kapılı buzdolabıyla büyük ses getirdi.

Çift soğutma sistemli Grundig GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Grundig, son teknolojik özelliklerle donattığı ve iki soğutma sisteminin bulunduğu GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabını görücüye çıkardı. Buzdolabına ilişkin tün detayları ve teknik özellikleri de paylaşan Grundig’in bu ürünü en uygun nerede satış çıkardığı merak konusu oldu.

Samsung RB34A6B0EAP/TR Bespoke Alttan Donduruculu Buzdolabı en uygun nereden alınır?

Samsung, adeta devrim niteliğindeki buzdolabını görücüye çıkardı. Son teknolojik özelliklerle donattığı RB34A6B0EAP/TR Bespoke Alttan Donduruculu Buzdolabı’nı satışa çıkaran Samsung, bu buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaştı.

Grundig GRND 6501 No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Grundig, merakla beklenen GRND 6501 No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı’nı piyasaya sürdü. Son teknolojik ürünlerle donattığı buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaşan Grundig, aynı zamanda buzdolabının fiyatını da açıkladı.

 Uğur Buzdolabı kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Uğur Buzdolabı yeni evinize yada eskisinin yerine çok teknolojik imkanlarla geliyor. Peki Uğur Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Beko'dan büyük fırsat! Buzdolaplarında 3.000 TL'ye varan indirim! 18 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko, 16 - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında 70 cm genişlikteki no frost buzdolaplarına 3.000 TL’ye varan indirim uygulayacak. Peki, Beko'da buzdolabı fiyatları ne  kadar oldu? İşte 70 cm Beko buzdolaplarının indirimli fiyatları...

Beko'dan dev çeyiz seti kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 17 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko, buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesinden oluşan üç ayrı 3'lü beyaz eşya çeyiz setini avantajlı fiyatlarla satışa sundu. Peki, Beko çeyiz seti fiyatları ne kadar oldu? Beko'da en ucuz çeyiz seti kaç TL? İşte detaylar...

Beko'dan 1.800 TL değerinde hediye fırsatı! İşte 17 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko, 16 - 30 Haziran tarihleri arasında beyaz eşya, üçlü ankastre set veya televizyon alışverişi yapan müşterilerine Türk kahve makinesi hediye edecek. Peki, Beko'da çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı fiyatları ne kadar? 

Beko 970504 MB No Frost Buzdolabı uygun fiyatlarla satışta! İşte güncel fiyat listesi...

Beko 970504 MB No Frost Buzdolabı, iki ayrı soğutma sistemi sayesinde nemi ideal seviyede tutarak uzun süre tazelik sağlar. Peki, Beko 970504 MB No Frost Buzdolabı kaç TL, en ucuza nereden alınır? İşte detaylar...

beko teknolojik buzdolabı Haberi

beko teknolojik buzdolabı

Sektöre Multimode Teknolojisi ve Destek Servis Tuşu gibi özellikleriyle yeni teknolojiler vadetme iddiasında olan Beko, yeni buzdolaplarını tanıtıyor. 

Yeni nesil buzdolabının özellikleri... 

Beko No Frost Buzdolabı: 21.619 TL

En ucuz adresi: jebinde.com

Toplam Hacim: 630 L
Ürün Rengi: eke Tutmayan İnoks

EverFresh+ teknolojisi hassas bir nem kontrolü sağlarken, ideal şartlarda saklanan yiyeceklerin bozulma ve bayatlamasını erteler. Koku önleme sistemi FreshGuard buzdolabındaki hoş olmayan koku oluşumunu, zararlı gaz veya kimyasal madde üretmeksizin %90'a kadar düşürür. Intertek tarafından gerçekleştirilen ağırlık kaybı ve “genel kabul edilebilirlik” parametresine göre raf ömrünün belirlendiği duyusal değerlendirme testleri; 12 gün boyunca AeroFlow buzdolabı ve kontrol buzdolabının (AeroFlow teknolojisi bulunmayan buzdolabı) alt ön raflarında saklanan havuç, taze kesim göbek marul, taze kesim domates, çilek, salam ve kaşar peyniri ile gerçekleştirilmiştir.

Hem kısa sürede...