03 / 05 / 2024

Grundig GRND 6501 No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Grundig GRND 6501 No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Grundig, merakla beklenen GRND 6501 No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı’nı piyasaya sürdü. Son teknolojik ürünlerle donattığı buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaşan Grundig, aynı zamanda buzdolabının fiyatını da açıkladı.



Sıcak yaz ayları başta olmak üzere yılın her günü en çok ihtiyaç duyulan ve gıda ürünlerinin taze bir şekilde saklanmasını sağlayan buzdolapları artık evden iş yerine kadar her mekânın olmazsa olmaz beyaz eşyalarından biri haline geldi. Grundig de merakla beklenen GRND 6501 No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı’nı satışa çıkararak buzdolabı almak isteyen kişilerin adeta imdadına koştu. Grundig, son teknolojik özelliklerle donattığı GRND 6501 No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı’nın teknik özelliklerini ve fiyatını resmi internet sitesinden paylaştı.

VİTAMİN ZONE

VitaminZone teknolojisi, doğal gün ışığı döngüsünü adeta kopyalayarak, bitkinin doğal yaşam mekanizmalarını harekete geçirir. Böylece, fotosentez gibi metabolik aktiviteler sürdüğü için meyve ve sebzelerin vitamin değerleri daha uzun süre muhafaza edilir.

Grundig GRND 6501 No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

AEROFRESH

Yeni jenerasyon soğutma teknolojisi AeroFresh GRND 6501 No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı’nın rafları arasındaki sıcaklık dalgalanmasını minimuma indirir. Bu sayede, her rafında eş sıcaklıkta soğutma sağlar. Öte yandan, gıdalarınız daha az nem kaybettiği için, daha az kururken, daha uzun süre muhafaza edilen gıda formu ve daha uzun süre tazelik sağlanır.

FULL FRESH+

Meyve sebzelerin raf ömrünün kısalmasına sebep olan esas neden nem kaybıdır. Full Fresh+ bölmesinde yer alan küçük havalandırma deliklerinden çıkan soğuk hava ile içerisindeki havayı serin, taze ve yüksek nem düzeyinde tutar. Bu sayede, meyve ve sebzelerin bir aya kadar taze olmalarını sağlar.

Peki, GRND 6501 No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı’nın teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön