27 / 04 / 2024

Enerji tasarruflu çift kapılı buzdolabı Beko'da! 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Enerji tasarruflu çift kapılı buzdolabı Beko'da! 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabını yenilemek isteyenler geniş aileler için Beko, gıdaları dondurmak için soğutma gücü yüksek teknolojiye sahiptir. Soğutma gücünün her mevsim devam etmesini sağlayan tasarıma sahip buzdolabı çift kapılıdır. 



Enerji tasarruflu çift kapılı buzdolabı Beko da! 14 Şubat 2023 fiyat listesi
Özellikle kalabalık aileler için geniş iç hacimli buzdolabı gereklidir. Bunun yanında bütçeye uygun fiyarlarla satılıyor olmasıyla birlikte sağladığı faydalarda buzdolabı alımını hızlandırır. İşte güçlü soğutma sistemine sahip Beko çift kapılı buzdolabı.

Yazları Soğutmada Güçlü

  • Buzdolabı yaz aylarında bozulması daha kolay yiyeceklerde büyük başarılar elde eder. Tüm ürünler dolap içinde kaliteli şekilde saklanır. Korumalı yapısı ve üstün soğutma performansıyla her mutfakta yerini alır. 

Buzlanma Sorunu Yaratmaz

  • Buzdolaplarında buzlanma derdi ile uğraşmak zorunda kalmazsınız. Tüm sorunları etkili bir şekilde çözer. Temizliği son derece kolay olan ürünü boşalttıktan sonra prizden çıkarıp temizleyebilirsiniz. Böylece dolabın her tarafı hijyenik şekilde temizlenir. 

Başarılı Yemekler

  • Pazardan aldığınız sebze ve meyveler tazeliğini korumaya devam eder. Bu koruma yemeklerde de kendini gösterir. Böylece lezzet açısından da başarılı yemekler oluşmasına yardımcı olur. 

Statik Soğutma Sistemi 

  • Statik soğutma sisteminde 322 litre net soğutma hacmine rastlanıyor.Buzdolabında var olan hızlı soğutma özelliği, buzdolabına bir yiyecek ya da içecek konulduğunda iç sıcaklığın hızlı bir şekilde set edilen değere ulaşmasını sağlıyor.  

Sıcaklığı Eşit Dağıtan Fan Özelliği

  • Soğutucu kısımda bulunan fan sıcaklığın eşit olarak dağıtılmasını hedefliyor. Buzdolabının soğutucu bölümünde üç farklı raf yer alıyor. Günlük enerji tüketiminin de 0.87 kWh olduğu bilgisine ulaşılıyor.  

Peki buzdolabı teknik özellikleri neler ? En uygun fiyata nerede satılıyor? 


Geri Dön