19 / 05 / 2024

Belediye Norveç'teki binanın çatısı 'komşuların içini kararttığı' için çim ve çiçekten yapılmasını şart koştu!

Belediye Norveç'teki binanın çatısı 'komşuların içini kararttığı' için çim ve çiçekten yapılmasını şart koştu!

Belediye Norveç'te yeni yapılan bir binanın çatısı için 'komşuların içini kararttığı' gerekçesiyle çim ve çiçekten yapılmasını şart koştu. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen ilginç yorumlar...





Dünya genelinde 420 şehirden yaklaşık olarak 4 milyon üye ile dünyanın en büyük yabancı göçmen platformu olan InterNations dünyanın en çevre dostu ülkelerini seçmişti. Norveç dünyanın en çevre dostu 10 ülkesi listesinde 3. sırada yer alırken, temiz hava, doğal güzellik, içme suyu ve çevreye duyarlılık gibi faktörler söz konusu ülkeyi listede ilk üçe sokmayı başardı.

Çevreye duyarlılığıyla dikkat çeken Norveç'te çok şaşırtıcı bir olay yaşandı. Norveç'te yeni yapılan bir binanın çatı rengi belediyeye şikayet edilince belediye de  siyah renkte olan çatının "komşuların içini kararttığı" gerekçesiyle çim ve çiçekten yapılmasını şart koştu.


X Sosyal Medya’da 997,1 bin takipçili twitter.com/bosunatiklama Boşuna Tıklama hesabı, "Belediye Norveç'teki binanın çatısı için 'komşuların içini kararttığı' gerekçesiyle çim ve çiçekten yapılmasını şart koştu" haberini şu ifadelerle “Norveç'te yeni yapılan bir binanın çatı rengi belediyeye şikayet edildi. Belediye, siyah olan çatının "komşuların içini kararttığı" gerekçesiyle çim ve çiçekten yapılmasını şart koştu.”


Boşuna Tıklama'nın paylaşımı şu şekilde:


Norveç'te yeni yapılan bir binanın çatı rengi belediyeye şikayet edildi.

Belediye, siyah olan çatının "komşuların içini kararttığı" gerekçesiyle çim ve çiçekten yapılmasını şart koştu.

Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte o paylaşıma gelen yorumlar...

 

1939'da Gazi Köprüsü için Fransız ustalar getirilmiş!

Miras paylaşacak kardeşler nelere dikkat etmeli?

Konut fiyatları düşer mi? Cam balkon fiyatları 4 yılda 30 kat arttı!


Geri Dön