27 / 04 / 2024

Belediyeden 2 taksitle satılık arsa!

Belediyeden 2 taksitle satılık arsa!

Yozgat İli Sorgun Belediye Başkanlığı, Yozgat Sorgun Agahefendi'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsa için iki taksit imkanı sağlanıyor.



Yozgat İli Sorgun Belediye Başkanlığı, Yozgat Sorgun Agahefendi'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Söz konusu arsanın muhammen bedeli 42 milyon TL olarak belirtilirken, geçici teminat bedeli ise 1 milyon 260 bin TL olarak belirtildi.

3 bin 864 metrekare alana sahip arsa için iki taksit imkanı sağlanıyor. 

Merakla beklenen satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde saat 14.00'te  Belediye Encümen toplantı salonunda Encümen huzurunda yapılacak.

Belediyeden 2 taksitle satılık arsa!

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Yozgat İli Sorgun Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Belediyemize ait İlçenin Agahefendi Mahallesi 23 Ada 118 Parsel sayılı taşınmaz
arsanın 2886 sayılı D.İ.Kanunu’nun 35 (a) maddesine göre Kapalı teklif usulü ile satılacaktır.


2.) Satış ihalesine katılacak olanlar ihale dosyasını Belediyemiz Destek Hizmetleri Müdürlüğü İhale Biriminden 1.000,00 TL ,bedelle satın alabilirler ve ücretsiz görebilirler İhaleye katılabilmek için dosya satın alınması zorunludur. Hazırlanan ihale dosyaları ihale saatine kadar Belediyemiz Destek Hizmetleri Müdürlüğü İhale Birimine kapalı bir zarf içerisinde teslim edilecektir.
3.) Satış ihalesi :05/12/2023 Salı günü saat 14:00’de Belediye Encümen toplantı salonunda Encümen huzurunda yapılacaktır.
4.) İhaleye iştirak etmek isteyeceklerden istenilecek belgeler
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri kapalı zarf içerisinde idareye sunmaları gerekir:
a) Tebligat için adres beyanı ve ihaleye katılım başvurusu (dilekçe).
1) Gerçek kişi olması halinde;
- Nüfus Müdürlüğünden veya e-Devlet üzerinden barkodlu ikametgah belgesi
- Nüfus cüzdanı fotokopisi
2) Tüzel kişi olması halinde ;
-Ticaret sicil gazetesi ve İmza beyannamesi veya imza sirküleri
b) Geçici teminat mektubu ( Süresi en az 60 gün olacak) veya geçici teminat mektupları dışındaki teminatların Muhasebe Müdürlüğüne yatırıldığını gösteren makbuzlar,
Geçici Teminat olarak belirtilen bedel Belediyemiz veznesine yada Halk Bankası Sorgun Şubesi TR**********************43 nolu iban hesabımıza yatırılabilir.
c)Vekâleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi,
d) İdareye borcu olmadığına dair belge,
1) Sorgun Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınacaktır.
e) Kamu ihalelerine katılımlarına yasaklı olmadığına dair beyan
f) Ortak girişim olması halinde, Ortak Girişim Beyannamesi (Ortak girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin her biri için (a), (c), (d),(e) bentlerinde belirtilen belgelerin verilmesi gerekmektedir.)
g) 2886 D.İ.Kanunu Madde 37 Teklif mektubu, bir zarfa konulup kapatıldıktan sonra zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı ve tebligata esas olarak göstereceği açık adresi yazılır. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanır veya mühürlenir. Bu zarf geçici teminata ait alındı veya banka teminat mektubu ve istenilen diğer belgelerle birlikte ikinci bir zarfa konularak kapatılır. Dış zarfın üzerine isteklinin adı ve soyadı ile açık adresi ve teklifin hangi işe ait olduğu yazılır.
5.) Ödeme Şekli: Sorgun İlçesi Agahefendi Mahallesi 23 ada 118 parselde kayıtlı taşınmaz İhale bedeli üzerinden 1. Taksit %50 peşin , 2.taksit %50 2024 Şubat Ayının İlk Haftası olmak üzere ödenecektir. 2. Takside 26.07.2023 tarihinde yürürlükteki 213 sayılı Vergi Usul Kanununun 112. maddesi kapsamında uygulanmakta olan gecikme faizi oranı baz alınarak vade farkı uygulanacak olup, vadeli satış sözleşmesi düzenlenecektir.
6.) 2886 sayılı D.İ.Kanunu’nun 29.Maddesine göre Belediyemiz ihaleyi yapıp yapmamakta
serbesttir.

Konut krizi büyüyor! Sosyal medyada paylaşılan ilan büyük tepki çekti!

Binlerce öğretmen kira nedeniyle İstanbul’dan küçük şehirlere gidiyor!

Bakan Özhaseki: ‘TOKİ bizim yüz akımız oldu’


Geri Dön