08 / 05 / 2024

Belediyeden imarlı arsa fırsatı! Kaçırmayın!

Belediyeden imarlı arsa fırsatı! Kaçırmayın!

Mersin İli Akdeniz Belediye Başkanlığı, Mersin Akdeniz'de yer alan 3 bin metrekarelik arsa için satış ihalesi düzenliyor.



TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Mersin İli Akdeniz Belediye Başkanlığından:

Tabloda Dökümü Yapılan Taşınmaz, 2886 sayılı Yasanın 35/a ve Diğer İlgili Maddelerine Göre Kapalı Teklif Usulü (Artırma) İle, Belirlenen Muhammen Bedel Üzerinden Satılacaktır.

Belediyeden imarlı arsa fırsatı! Kaçırmayın!

İHALE GÜNÜ ve YERİ:
05.07.2023 Çarşamba günü - Mersin/Akdeniz Belediyesi Encümen Salonu
İHALEYE KATILMAYA İLİŞKİN GERÇEK VEYA TÜZEL KİŞİLERİN SUNMALARI GEREKEN BELGELER
Dış Zarf:
a) Kanuni ikametgâh, (e-Devlet’ten, muhtardan veya Nüfus Müdürlüğünden)
b) Nüfus cüzdan sureti (Kimlik fotokopisi)
c) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza (sirküsü) beyannamesi,
d) İhaleye vekâleten katılmak isteyenlerden 2023 yılında düzenlenmiş vekâletname.
e) Tüzel kişi olması halinde teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi ile ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge. (2023 yılı vizeli)
f) İsteklinin ortak girişim olması halinde noterden onaylı ortak girişim beyannamesi ve eki ortaklık sözleşmesi. (2023 yılı onaylı)
g) Geçici teminatı yatırdığına dair belge veya geçici teminat yerine geçecek değerler (banka teminat mektubu, devlet tahvilleri, hazine bonosu vs.) (Geçici Teminat Mektubu teklif dosyasına konulacaktır.)
h) Satışı yapılacak yere ait İdaremiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden 04.07.2023 tarihi mesai bitimine kadar alınacak yer görme belgesi,
i) İhaleye katılacak isteklilerin, İdaremiz Mali Hizmetler Müdürlüğünden borcu bulunmadığına dair belge, (İhale ilan tarihinden sonra alınmış)
j) Dernek olması halinde dernek tüzüğünün onaylı fotokopisi, dernek karar defterinin onaylı fotokopisi, faaliyetine devam ettiğine dair belge.
k) İsteklilerin 2886 sayılı Yasanın 6/2. maddesine istinaden yasaklı olmadıklarına dair yazılı beyanı.
İç Zarf:
l) Teklif Mektubu (kapalı bir iç zarf içinde) ihale teklif dosyasına konulacaktır.
m) Teklif mektubunda teklifin rakam ve yazı ile açık olarak yazılması zorunludur. Bunlardan birine uygun olmayan veya üzerinde kazıntı, silinti ve düzeltme bulunan teklifler reddedilir.
n) Teklif mektubu bir zarf içerisine konulup kapatıldıktan sonra zarf üzerine İsteklinin adı, soyadı, tebligata esas olarak göstereceği açık adresi ve ihale konusu ada, parsel numarası yazılacaktır. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanacaktır.
o) Teklifler 05.07.2023 Çarşamba günü ihale saatine kadar Akdeniz Belediyesi İhale Komisyonu Başkanlığına (Encümene) verilecektir. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Posta ile gönderilecek tekliflerin ihale ilanında belirtilen saate kadar Komisyon
Başkanlığına ulaşması şarttır. Postada olacak gecikmeler kabul edilmez.
p) Bu satışa ait şartname her gün mesai saatleri içinde Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünde görülebilir veya satın alınabilir.
İlan olunur.

TMO'da 20 TL'den başlayan ürünler satışa sunuldu! İndirim listesinde ayçiçek yağı, pirinç, mercimek ve fındık var!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen bölge ismi verdi: 6.5 ve 7.1 büyüklüğünde deprem bekliyorum! Hemen bakın!

2023 Haziran Aile Destek Programı ile hesaplara peş peşe 1.100 TL ve 1.250 TL yatırılacak! Bu paraları kaçırmayın!


Geri Dön