01 / 05 / 2024

Bemtaş, kentsel dönüşüm projeleriyle yıllık hedefini ikiye katladı!

Bemtaş, kentsel dönüşüm projeleriyle yıllık hedefini ikiye katladı!

Portekizli kule vinç üreticisi Soima'nın Türkiye ve Ortadoğu'daki tek yetkili satıcısı Bemtaş, kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçmeye başlaması ile artan talep karşısında yıllık hedefini ikiye katladı...



Portekizli kule vinç üreticisi Soima'nın Türkiye ve Ortadoğu'daki tek yetkili satıcısı Bemtaş, kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçmeye başlaması ile artan talep karşısında yıllık hedefini ikiye katladı. 


Bemtaş Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Candar Can," Türkiye'nin her köşesindeki inşaat firmalarına çok cazip fiyat politikası ile hizmet verdik. Gerek enerji ve konut, gerekse otel ve AVM projelerinde Türkiye'nin en büyük inşaat şirketleri ile çalışma imkanımız oldu. 


Özellikle kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçmeye başlaması ile orta ve uzun vadede büyük iş olanakları ve yeni projelere hizmet verme imkânını yakaladık." Türkiye'de kiralık vinç sektörünün de hızla büyüdüğünün altını çizen Can," Piyasada adını duyurmuş bazı büyük inşaat firmaları hali hazırda hala sadece kiralama yöntemi ile projelerini yürütmeye devam ediyorlar. 


Sektörün ihtiyacını karşılayacak sayıda kiralık kule vinç Türkiye piyasasında bulunmamaktadır. 

Soima ile aldığımız yeni kararla bizi 100 kule vince kadar destekleyebileceklerini belirttiler ve bu yönde çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Bu konuda Soima'nın da desteğini göz ardı edemeyiz. Her geçen gün kiralık makine filomuza yeni makineler ekleyerek hedeflerimize ulaşmak için bütün gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz." "SATIŞ SONRASI DESTEK İÇİN YATIRIM YAPIYORUZ" Bemtaş Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Candar Can, "Hızlı bir satış sonrası teknik destekle müşterilerimizin sorunlarına maksimum 24 saat içinde cevap verebiliyoruz. 

Ayrıca vinçlerdeki kolay montaj ve demontaj özelliği ile profesyonel teknik ekip desteği m BEMTAŞ Küte Vinç süreyi de kısaltıyor. Bizim öncelikli amacımız müşteri memnuniyeti ve uygun fiyat politikası. Bu hizmetler de sektörde daha çok tercih edilmemizi sağlıyor." "YÜKSEK PROJELER BEMTAŞ İLE YÜKSELİR" 1985 yılında aile şirketi olarak kurulan Bemtaş Kule Vinç, yaklaşık 29 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor. 14 yıldır Türkiye ve çevre ülkelere kule vinç satışı, kiralaması ve satış sonrası teknik destek hizmetlerini sürdürüyor. 

Bemtaş ayrıca Ortadoğu, Kuzey Afrika, Arap Yarımadası ve Rusya gibi ülkelere de hizmet veriyor. 

Avrupa'nın en büyük Kule Vinç üreticilerinden biri olan SOIMA diğer ülkelerde de güçlenerek pazar payını arttırmaktadır. 


Habertürk Ek 


Geri Dön