03 / 05 / 2024

'Ben olsam Euro alırdım' diyen İslam Memiş tarih verdi! Euro kuru tam olarak böyle olacak! 

'Ben olsam Euro alırdım' diyen İslam Memiş tarih verdi! Euro kuru tam olarak böyle olacak! 

Yatırımcılar ''dolar mı alalım yoksa euro mu?''  sorusunun yanıtını araştırıyor. 'Ben olsam euro alırdım' diyen İslam Memiş tarih verdi! Euro kuru tam olarak böyle olacak! 



İSLAM MEMİŞ EURO YORUMU!

Altın ve piyasalar uzmanı İslam Memiş, euro ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Yatırımcıların dolar mı alalım, euro mu sorusuna 'ben olsam euro alırım'diye yanıt veren İslam Memiş'ten tarih açıklaması geldi.

Memiş, Haziran ayı ile birlikte euroda büyük yükselişin olacağını ifade etti. Euro/TL kurunun dolar kuruna göre çok daha fazla kazandıracağını açıkladı.

İslam Memiş, dolar/TL kurunda ilerleyen günlerde yapılacak olan seçim nedeniyle baskılanma sürecinin devam etmesini bekliyor. Haziran ayı itibariyle baskılamanın etkilemeyeceği euro fiyatlarının uçuşa geçeceğini söyledi.

AVRUPA MERKEZ BANKASI FAİZ KARARINI AÇIKLADI!

Piyasaların heyecanla beklediği Avrupa Merkez Bankası faiz kararı  16 Mart tarihinde saat 16:15'te açıkladı. Avrupa Merkez Bankası (ECB) martta 50 baz puanlık faiz artırımına gitti.

ECB, refinansman faizinin yüzde 3.5'e, mevduat faizinin yüzde 3'e ve marjinal fonlama faizinin de yüzde 3.75'e yükseltti.

  Ben olsam Euro alırdım diyen İslam Memiş tarih verdi! Euro kuru tam olarak böyle olacak! 

Banka, üç temel politika faizini temmuz ayında 50 baz puan, eylül ve ekim ayında 75'er baz puan, aralık ve ocak ayında da 50 baz puan artırmıştı.

Bugün euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? 20 Mart 2023 euro kaç lira? 20 Mart 2023 euro/TL kuru...


Geri Dön