29 / 04 / 2024

Benesta Acıbadem'de teslimler Aralık 2024'te! 

Benesta Acıbadem'de teslimler Aralık 2024'te! 

Benesta Acıbadem projesi, Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan avantajlı lokasyonuyla dikkatleri çekiyor. Projede konut teslimlerinin Aralık 2024'te yapılması planlanıyor. Peki Benesta Acıbadem'de hangi tip konutlar var? 



Benesta Acıbadem projesi Anadolu Yakası'nın en değerli arazisinde, İstanbul Acıbadem'de hayata geçiriliyor. Anadolu Yakası’nın en yeni projelerinden olan Benesta Acıbadem'de 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar değişen daireler bulunuyor. 

Projede, organik ve gurme lezzetlerin yer alığı marketlerin, lokal kafelerin ve restorantların bulunduğu geniş bir yaşam alanı sunuluyor. 

Benesta Acıbadem de teslimler Aralık 2024 te! 

Çatı katı ve ara kat dubleks daire seçeneklerinin de yer aldığı Benesta Acıbadem projesinde konut teslimlerinin Aralık 2024'te yapılması planlanıyor.

Benesta Acıbadem projesinde yer alan toplam 550 adet konutun, tavan yükseklikleri 4 metreye ulaşıyor. Konutlarda, 10 metrekare ile 100 metrekare büyüklükte değişiklik gösteren balkon, bahçe ya da teraslara yer veriliyor. 

Proje, Çamlıca'ya, Gata Ormanı'na, Üsküdar'da, Beşiktaş'a, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne ve FSM Köprüsü'ne yakın mesafede yükseliyor. 

Benesta Acıbadem de teslimler Aralık 2024 te! 

Bağdat Caddesi, Kadıköy, Kalamış Marina gibi Anadolu Yakası’nın renkli adreslerine ve Zincirlikuyu, Beşiktaş, Levent, Mecidiyeköy, Taksim, Karaköy gibi merkezi bölgelere de yakın lokasyonuyla dikkatleri çekiyor. 

Benesta Acıbadem'de kapalı havuz, spor salonu, SPA Center, Lobi, Benleo Park gibi sosyal donatı alanlarının yanı sıra park ve sosyal kulüp, özel tasarım resepsiyon alanları, otopark lobileri de bulunuyor. 

Benesta Acıbadem projesinin peyzaj mimarlık işleri Londra'da ünlenen WATG tarafından üstlenildi. Depreme dayanıklı bir zeminde hayata geçirilen projede, özel ve uluslararası standartlarda ses, cephe detayları, ısı ve su izolasyonu gibi yüksek mühendislik kapsamında da  tecrübeli bir yaşam vadediliyor. 

Benesta Acıbadem projesinde yer alan konutların fiyatları satış ofisinden öğrenilebiliyor. 

Web: https://www.benestaacibadem.com/

Tel: 444 0 899

Göl manzaralı Vadi Esentepe Villaları satışta! Hemen teslim yeni proje!

KavanCountry vade farksız 10 taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Özyurtlar No 27 Residence'ta faizsiz, vade farksız, bankasız kampanya fırsatı!


Geri Dön