27 / 04 / 2024

Benesta Podio Bahçelievler'de peşinde 6.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Benesta Podio Bahçelievler'de peşinde 6.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

ESTA Construction'ın İstanbul Bahçelievler'de inşa ettiği Benesta Podio Bahçelievler projesinde fiyatlar 6 milyon 200 bin TL'den başlıyor. İşte Benesta Podio Bahçelievler Şubat 2024 kampanyaları...



ESTA Construction'ın İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de inşa ettiği Benesta Podio Bahçelievler projesinde Şubat 2024 kampanyası başladı. Satışların devam ettiği Benesta Podio Bahçelievler 4 blok olarak yükseliyor.

Benesta Podio Bahçelievler projesinde 400 adet konut ve 400 adet ticari ünite yer alıyor. Şubat 2024 kampanyasıyla dikkat çeken projedeki konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Benesta Podio Bahçelievler'de fiyatlar peşin ödemelere özel olarak 6 milyon 200 bin TL'den başlıyor. Proje için başlatılan kampanya kapsamında 18 ay 0 faiz ya da 120 ay banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. 

'İstanbul'un en moda projesi' olarak lanse edilen Benesta Podio Bahçelievler; E-5'e 5 dakika, tramvay duraklarına 2 dakika, Tem Otoyolu'na da 10 dakika mesafede inşa ediliyor.

Benesta Podio Bahçelievler de peşinde 6.2 milyon TL den başlayan fiyatlarla!

100 metreye ulaşan bina arası mesafelerin dikkat çektiği Benesta Podio projesinde yer alan dairelerin teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. 

Mehmet Akif Caddesi ve Eski Londra Asfaltı'na yakın konumda inşa edilen ESTA Construction Benesta Podio projesi Bahçelievler ve Merter'in kesiştiği noktada yükseliyor. 

Web: http://benestapodio.com/

Tel: 444 0 899

 

Tuzla Vesen Yalıları'nda bu yılın ikinci çeyreğinde yaşam başlıyor!

Teras Kale'de son 7 konut! Peşin ödemelerde indirim fırsatı!

Tema İstanbul 2’de son konutlar! Vade farksız ödeme fırsatıyla hemen teslim!


Geri Dön