27 / 04 / 2024

Tuzla Vesen Yalıları'nda bu yılın ikinci çeyreğinde yaşam başlıyor!

Tuzla Vesen Yalıları'nda bu yılın ikinci çeyreğinde yaşam başlıyor!

Firma: Vesen

Proje: Vesen Yalıları

Vesen Yapı tarafından, Tuzla Mercan Koyu’nda Anadolu Yakası’nın denize sıfır konumlanan ilk ve tek projesi “Vesen Yalıları'nda 2024’ün ikinci çeyreğinde yaşamın başlaması planlanıyor.



Vesen Yapı imzasıyla Tuzla'da konumlanan  Vesen Yalıları  “Sen Merkezli Yapılar” yani odağında insanın olduğu, bu sebeple yaşam alanlarını tasarlarken ince detaylar düşünülerek “lüks” kavramı yeniden tanımlanarak yapıldı. 

Vesen Yalıları toplamda 40 bin 795 metrekarelik proje alanında yükseliyor. Alanın yüzde 80’i yeşil alana ayrılmış olup Sağlık Bakanlığı tarafından mükemmel derecede girilebilir raporuyla 250 metre uzunluğunda plaja sahip. Özel mimarisiyle her dairesinin deniz manzaralı olduğu Vesen Yalıları'nda yeşilin her tonu bulunuyor.

VESEN YALILARI SOSYAL ALANLARI NELER?

Vesen Yalıları'nın sahip olduğu sosyal donatılar ise görenleri adeta büyülüyor. Sosyal donatı olarak; Meyve ağaçları, gül bahçeleri, yapay göletleri, zen bahçeleri ile yeşil ve mavini her tonu görülebilen,
açıkhava fitness alanı, kapalı spor salonu, üç adet yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol ve futbol sahası, squash duvarı, yoga ve pilates stüdyoları ve -su sporları kulübü bulunuyor.

Aynı zamanda çocuklar için Macera Parkı’nda, tırmanma duvarlarından kum havuzuna kadar eğlenceli vakit geçirebilecekleri alanlar, site içindeki tüm araç trafiği yer altından sağlanarak, kesintisiz yürüyüş alanları, deniz kotundaki sosyal tesislerinde cep sinemasından yüzme havuzlarına, restorandan sauna ve buhar odasına kadar her türlü sosyal olanağa yer verildi. 

Tuzla Vesen Yalıları nda bu yılın ikinci çeyreğinde yaşam başlıyor!

VESEN YALILARI'NDA HANGİ TİP KONUTLAR VAR?

Vesen Yalıları'nda çoğunluğu 4,5+1 ve 5,5+1 olmak üzere en küçüğü 3,5 +1 olan ve minumum 214 metrekareden başlayan ve 2,90 tavan yüksekliğiyle tavana kadar camlardan oluşan daireler tasarlandı. 

Her daire kendine özel 70 metrekare ile 117 metrekare teras veya 85 metrekare ile 270 metrekare arasında bahçeye sahip.

Tuzla Vesen Yalıları nda bu yılın ikinci çeyreğinde yaşam başlıyor!

OTURUM İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Vesen Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Palazoğlu Tuzla’nın en değerli ve nezih yerleşim alanlarından Mercan’da hayata geçirdikleri Vesen Yalıları projesinin inşa faaliyetlerinin takvimleri doğrultusunda ilerlediğini belirterek yalı dairelerinin inşaatının yüzde 85  seviyelerine ulaştğını ifade etti.

Palazoğlu: ''Yalı dairelerimizin teslimlerine kısa bir süre kaldı. Mavi ve yeşille bütünleşen konsepti ve mimarisiyle bölgede örnek teşkil edecek nitelikli bir projeye imza atıyoruz. Vesen Yalıları ile bölgeye katma değer sağlarken, oturumcusuna da keyifli bir yaşam alanı ile karlı bir yatırım imkanı sunuyoruz.'' dedi. 

 
WEB: https://vesen.com.tr/
TEL:444 1 006

Vesen Yalıları'nda yüzde 20'ye varan indirim fırsatı!

Vesen Yönetim Kurulu Palazoğlu: Vesen Yalıları projesi, deniz manzarası ve bahçe keyfini bir arada sunuyor!

Vesen Yalıları'nda 24 aya varan vade farksız ödeme fırsatı!

projeye sor



Geri Dön