28 / 04 / 2024

Bentley, St Regis Otel’in kral dairesinin dekore edecek!

Bentley, St Regis Otel’in kral dairesinin dekore edecek!

Lüks otomobil markası Bentley, İstanbul’da bulunan St Regis Otel’in kral dairesinin dekorunu yapacak. Bentley’in imzasını taşıyacak odanın gecelik fiyatı 5.345 dolar.



Dünya’nın en lüks otomobil markalarından Bentley, İstanbul Maçka’da bulunan St Regis Otel’de kral dairesi dekore edecek. Tamamen Bentley’in araç içi konforunun gözönünde bulundurularak dekore edilecek odada bir gecelik konaklama ücreti ise 5 bin 345 dolar olacak. Bentley ve St Regis Otel zincirleri daha önce buna benzer ortaklığa New York’daki  otelde gerçekleştirmişlerdi. Şimdi ise bu ortaklık İstanbul’da hayata geçirilecek. Business Insider’ın internet sitesinde bulunan haberine göre, dünyaca ünlü araba markası Bentley’in otelin siut katında bir odayı tamamen arabanın iç dizaynına göre dekore edeceği belirtildi. Odada herşeyin Bentley’in yaratıcılığından esinlendiği belirtilen haberde, deri koltuklarda Bentley’in rahatlığının sağlanacağı vurgulanıyor.


Avrupa’da ilk Maçka’da

Koltuklardan sandalyeye, yataktan banyo dizaynına kadar bir çok yerde Bentley’in imzasını taşıyacak olan odada bir gecelik konaklama fiyatının ise 5.345 dolar olacağı belirtildi. St Regis Otelden yapılan açıklamada odanın tamamen Bentley’in lüks anlayışını yansıtacağı kaydedildi. Bentley’in bu lüks dizaynı New York’tan sonra da Avrupa’da ilk olması açısından önemli bir durum anlamına geliyor. Bentley’in Ürün ve Pazarlama Müdürü Christope Georges ise yeni Bentley The St. Regis Otel’de dizayn edeceği oda ile ilgili olarak, Türkiye’nin modern lüks arayanlar için iyi bir destinasyon olduğunu belirterek odanın, kendisinden geniş bir şekilde Maçka parkına, İstanbul’a ve Boğaza  Bentley’in lüks anlayışı ile bakmayı sağladığını söyledi.


Star / Birol Keleş 


Geri Dön