28 / 04 / 2024

Benzin fiyatına bir indirim daha! İşte güncel benzin ve motorin fiyatları…

Benzin fiyatına bir indirim daha! İşte güncel benzin ve motorin fiyatları…

Benzin fiyatlarına ikinci kez indirim yapıldı. Araç sahipleri güncel akaryakıt fiyatlarını merak ediyor. Petrol fiyatlarındaki düşüşle birlikte önce motorin, sonra da benzinde indirim yapılmıştı. Benzin grubuna 75 kuruş indirim geldi. İşte 19 Kasım 2022 Cumartesi güncel akaryakıt fiyatları…



Benzin fiyatları bu hafta içinde ikinci kez güncellendi. Petrol fiyatlarındaki düşüş devam ederken İstanbul, Ankara, İzmir güncel motorin ve benzin fiyatları araştırılmaya başlandı. 19 Kasım 2022 Cumartesi güncel motorin ve benzin fiyatları kaç lira? İşte akaryakıt fiyatlarındaki son durum ve güncel rakamlar.

PETROL FİYATLARI 90 DOLARIN ALTINI GÖRDÜ

Brent petrol fiyatları bu hafta başında 96 dolar üzerini görmesinin ardından yeniden düşüşe geçti. Haftanın son işlem gününde 90 doların altını gören fiyat, 24 Ekim sonrası en düşük seviyeyi test etmiş oldu. Çin’de karantina önlemlerinde esneklik olmasına karşın vaka sayısının yeniden artması petrol fiyatlarında baskı oluşturdu. Ayrıca önemli ekonomik göstergelerde yavaşlama olması da petrol tüketiminin zayıf kalacağı beklentisini güçlendirdi.

SON DAKİKA: BENZİNE BİR İNDİRİM DAHA

Böylece hafta içinde 77 kuruş indirim yapılan benzine bugün 75 kuruşluk bir indirim daha yapıldı. Benzine en son Kasım ayının başında 1,31 lira zam yapılmıştı.


Geri Dön