28 / 04 / 2024

Benzin fiyatları rekor seviyeye ulaştı! Vatandaşlar cebinden daha fazla ödeyecek! 2 Temmuz 2023 akaryakıt fiyatları...

Benzin fiyatları rekor seviyeye ulaştı! Vatandaşlar cebinden daha fazla ödeyecek! 2 Temmuz 2023 akaryakıt fiyatları...

Türkiye'de Temmuz 2023'te akaryakıt fiyatları tarihi seviyelerde yükseldi. Yüksek enflasyon ve enerji piyasasındaki dalgalanmalar nedeniyle, benzin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren 2.11 TL zam yapılacak. İşte 2 Temmuz 2023 akaryakıt fiyatları...



2023 Temmuz ayında, Türkiye'de akaryakıt fiyatları rekor seviyelere ulaşmaya devam ediyor. Yüksek enflasyon ve küresel enerji piyasasındaki gelişmeler, ülke ekonomisini olumsuz etkiledi ve akaryakıt fiyatlarına sürekli zam olarak yansıdı. Araç sahipleri önümüzdeki hafta benzin fiyatlarındaki rekor zamlarla karşılaşacaklar. Güncel olarak ne kadar zam geleceği belirtilmemiş ancak artan trend göz önüne alındığında, benzin fiyatlarının daha da yükseleceği tahmin ediliyor. Durum, vatandaşların bütçelerine ciddi bir darbe vurarak hayatın birçok alanında olumsuz etkiler yaratabilir. Yetkililerin bu konuda alacakları önlemler merakla bekleniyor.

Döviz kurundaki istikrarsızlık, akaryakıt fiyatlarında artışa neden oluyor. Kurban Bayramı tatiline LPG fiyatlarına yapılan zammın ardından, mesainin ilk gününde benzin fiyatlarında da bir zam beklentisi bulunuyor.

Seçim öncesinde akaryakıt fiyatları ne kadar? Benzine zam mı geldi? 27 Mayıs 2023 benzin, motorin ve LPG fiyat listesi!BENZİNE ZAM GELDİ Mİ?

Sözcü gazetesine göre, 3 Temmuz 2023 Pazartesi gecesi itibarıyla benzin fiyatlarına 2 lira 11 kuruş zam yapılacak.

Ancak, motorin fiyatlarında pazartesi gecesi herhangi bir değişiklik olmayacak. En son 20 Haziran 2023 tarihinde motorin fiyatlarına 1,65 TL zam yapılmıştı.


Geri Dön