08 / 05 / 2024

Benzin, motorin, LPG'de dolar ve Brent petrol şoku! İndirim var mı? Opet, PO, Shell, BP 26 Haziran 2022 fiyat listesi

Benzin, motorin, LPG'de dolar ve Brent petrol şoku! İndirim var mı? Opet, PO, Shell, BP 26 Haziran 2022 fiyat listesi

Petrol fiyatlarının hafta içi yüzde 5’e yakın gerilemesinden sonra dolarında 17 liranın altına düşmesi ise tüm gözler akaryakıt fiyatlarına çevrildi. Sürücüler, bu gelişmelerin ardından akaryakıt fiyatlarında indirim olup olmayacağını araştırmaya başladı.



Son zamanlarda benzin, motorin ve LPG fiyatlarına yapılan zamlar gündemden düşmüyor. En son benzine 25 kuruşluk indirim geldi. Ancak vatandaşlar, petrol ve dolar fiyatının düşmesiyle yeni indirimleri beklemeye başladı. 

Benzin, motorin, LPG de dolar ve Brent petrol şoku! İndirim var mı? Opet, PO, Shell, BP 26 Haziran 2022 fiyat listesi

Mynet'in aktardığına göre, sektör kaynakları, geçtiğimiz hafta önce 1 lira 27 kuruş, daha sonra 80 kuruş daha zamlanan motorin fiyatı için henüz bir indirim gelmesinin söz konusu olmadığına dikkat çekti. 

Peki benzin, motorin ve LPG litre fiyatı bugün kaç Türk Lirası?  İl il güncel fiyatlar kaç lira oldu? İşte Opet, Petrol Ofisi, Total, BP ve Shell 26 Haziran 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön