28 / 08 / 2024

Benzin, motorin ve LPG'de büyük şok! Akaryakıt fiyatlarını gören inanamadı! Opet, BP, PO 29 Ekim 2022 fiyat listesi

Benzin, motorin ve LPG'de büyük şok! Akaryakıt fiyatlarını gören inanamadı! Opet, BP, PO 29 Ekim 2022 fiyat listesi

Sürücüler akaryakıta zam ya da indirim gelip gelmediğini merak ediyor. Peki akaryakıt fiyatları bugün hangi illerde kaç lira, ne kadar oldu? Benzin, motorin ve LPG litresi hangi şehirde kaç Türk Lirası? İşte Opet, BP, Total, Petrol Ofisi, Shell 29 Ekim 2022 fiyat listesi....




Milyonlarca araç sahibi her gün son dakika benzin, motorin, LPG fiyatlarını araştırıyor. Sürücüler akaryakıta zam ya da indirim gelip gelmediğini merak ediyor. Akaryakıt fiyatlarında iniş ve çıkışlı süreç devam ediyor. 

Perşembe günü 95,30 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 95,04 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı dün saat 09.36 itibarıyla kapanışa göre yüzde 1,05 geriledi ve 94,04 dolarak gerçekleşti. 

Dünyadaki enerji krizi büyürken şirketlerin karları kafaları karıştırıyor. Düşüşün akaryakıt fiyatlarını etkileyip etkilemeyeceği merakla bekleniyor. 

Benzin, motorin ve LPG de büyük şok! Akaryakıt fiyatlarını gören inanamadı! Opet, BP, PO 29 Ekim 2022 fiyat listesi

Brent petrol ile döviz kurunda yaşanan dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. 23 Ekim 2022 Pazar gününden itibaren geçerli olmak üzere motorinin litresine 1 lira 7 kuruş indirim yapıldı. İndirimle beraber motorin 26 TL seviyelerine gerilemiş oldu. 

Ancak birkaç gündür akaryakıt fiyatlarında herhangi bir değişiklik yaşanmadı. Benzin, motorin ve LPG fiyatlarına zam ya da indirim gündemde bulunmuyor. 

Peki akaryakıt fiyatları bugün hangi illerde kaç lira, ne kadar oldu? Benzin, motorin ve LPG litresi hangi şehirde kaç Türk Lirası? İşte Opet, BP, Total, Petrol Ofisi, Shell 29 Ekim 2022 fiyat listesi....


Geri Dön